Više Od 500 mališana završilo Školu plivanja na požeškim bazenima /FOTO/

Autor: S.P.

 S rekordnim brojem polaznika, ovogodišnja Škola plivanja na Gradskim bazenima u Požegi došla je svome kraju. Završnom priredbom i podjelom diploma polaznicima, požeška je škola plivanja “zatvorila vrata” za ovu godinu.

Voditelj Škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je svima koji su omogućili školu te naglasio kako je ove godine kroz školu plivanja prošlo čak 510 djece, dok im je na postignutom uspjehu čestitao zamjenik gradonačelnika Požege Borislav Miličević.

“Dragi naši ponosni mladi plivači i plivačice, čestitam na hrabrosti, jer pobijedili ste duboke vode ovog bazena, a do pobjede mogu samo hrabri. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine, a uz čestitke, zahvaljujem i vašim roditeljima, bakama i djedovima, starijoj braći i sestrama koji su vas ovih dana dovodili na ovaj naš lijepi požeški bazen u Školu plivanja. Posebno zahvaljujem onima koji su bili uz vas, koji su uložili sve svoje znanje, trud i svu dobrotu kako bi vas naučili plivati, kako bi vas nagovorili da se prepustite užitku u vodi,” rekao je zamjenik gradonačelnika dodajući kako posebno treba čestitati i Požeškom športskom savezu na realizaciji sjajnog projekta “Hrvatska pliva” za koji se nada kako će se nastaviti i sljedeće godine.

Školu plivanja organizirao je Požeški športskog saveza pod pokroviteljstvom grada Požege, a sredstva za Školu plivanja osigurana su projektom “Hrvatska pliva” Ministarstva turizma i sporta. Obuku je provodilo osam profesora kineziologije, a radilo se u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek