Više medalja i brojne pobjede mladi judaši iz Čaglina osvojili u Velikoj Gorici

Autor: D.K.

U organizaciji judo kluba Pinky, u Velikoj Gorici održan je turnir pod nazivom „Turopoljska frka“ na kojemu se okupilo 492 natjecatelja iz 40 klubova. Borbe su se odvijale na 4 borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira za koje se pobrinuo organizator.

Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja, a nekima je ovo bio prvi odlazak na turnir. U uzrastu do 12 godina nastupilo je petero natjecatelja, Ema Blagojević, Bruno Bluha, Filip Šutić, Iva Čančar i Rafael Ćosić. Ema Blagojević, kojoj je ovo bio prvi odlazak na turnir, nakon jedne pobjede i 2 poraza plasirala se na sedmo mjesto među 13 natjecatelja. Bruno Bluha i Filip Šutić su se ponovno borili u istoj kategoriji, obojica odrađuju odlične borbe u konkurenciji od 22 dječaka upisujući 4 pobjede i 1 poraz, nakon kojih Bruno osvaja srebro, a Filip broncu. Rafael Ćosić na ovom turniru pokazuje odličnu spremnost te nakon 4 pobjede i jednog poraza osvaja broncu u konkurenciji od 29 dječaka.

Sljedeća na borilište izlazi Iva Čančar, upisuje 4 pobjede u konkurenciji od 11 djevojčica i penje se sa zlatnom medaljom na najviše postolje. U uzrastu do 14 godina nastupilo je dvoje natjecatelja, Ivona Švajda i Ivano Bošnjak. Ivona Švajda u konkurenciji 10 djevojčica osvaja brončanu medalju nakon 2 pobjede i jednog poraza.

Posljednji na borilište izlazi Ivano Bošnjak, koji se nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirao na peto mjesto od ukupno 12 dječaka u kategoriji. Čestitke svim judašima i želimo im još puno odrađenih treninga i uspješnih borbi na turnirima koji su pred njima.

Tekst: Robert Garc

blank blank blank blank blank

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek