Više od 600 djece na nogometnom turniru iz pet županija u Vidovcima: “Neka pobjede oni najbolji” /FOTO/

Autor: DK

VIDOVCI – Drugu godinu za redom organiziran je nogometni turnir limača i limačića u kategorijama U 8 i U 10, u Vidovcima na kojem će nastupiti 50 ekipa i više od 600 malih nogometaša i nogometašica.

Na otvorenju turnira, na kojem su između ostalih nazočili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i zamjenik požeškog gradonačelnika Mario Pilon, sve nazočne je pozdravio domaćin, predsjednik NK Dinamo Vidovci Tomislav Čabraja koji je poželio da pobjede oni najbolji.

-Kroz nogomet stječete iskustva i unapređujete svoje sposobnosti. Neka bude što manje ozljeda i neka na turniru pobjedi najbolji – rekao je Tomislav Čabraja.

Turnir je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je pohvalio rad NK Dinama Vidovci i predsjednika Tomislava Čabraje i njegovih suradnika gdje je evidentno koliko se i što radi.

-Drago mi je što imamo ovakav turnir ovdje i sudionike iz pet županija koji su se došli ovdje natjecati. Vi ste danas odlučili natjecati se sa željom pobijediti. Neki od vas imaju želju postati i Modrići i Šukeri i dr. Koliko vidim ovdje su i dame koje će se natjecati što je jako pohvalno – rekao je župan Tomašević koji je svima poželio što više uspjha u natjecanju i osvojenih medalja

-Na turnir se odazvalo 50 ekipa iz pet županija, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravska i Zagrebačka na kojem će sudjelovati više kroz tri dana od 600 djece. To je trodnevno sportsko druženje, i kao takvo je najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji. Svaka ekipa će dobiti medalju za sudjelovanje, a prve tri ekipe za osvojena mjesta, a dobit će i sva djeca medalje za sudjelovanje – naglasio je Kruno Pranjić ispred organizatora turnira.

 

 

Više iz kategorije