Više od 400 djeca darivao sveti Nikola u Jakšiću: “Vidimo se i dogodine” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Ove je godine sv. Nikola malo ranije došao posjetiti djecu i mališane iz Jakšića gdje je podijelio više od 400 različitih darova. Po svom dolasku na ukrašenoj konjskoj zaprezi iz koje su se “prelijevali” pokloni svu je djecu sveti Nikola pozdravio kao i njihove roditelje. Radovala su se djeca svetom Nikoli ali pomalo i pribojavala jer znaju da uz njega uvijek dolazi i krampus koji je pomalo zločest i tuče djecu. Vidio je sveti Nikola o čemu se radi pa je odmah na početku djeci rekao kako ove godine krampus neće dolaziti. Rekao im je da je kroz cijelu godinu sve njih pratio i promatrao i uvjerio se kako su oni i više nego dobra djeca tako da krampusu nije mjesto među njima.

To je treća godina za redom kako Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Jakšić, na čelu sa predsjednikom Darijom Pažinom uz svesrdnu potporu tamošnjeg načelnika općine Ivicu Kovačevića organizira zanimljivu, možda i jedinstvenu na požeškom prostoru, manifestacija o blagdanu sv. Nikole. U organizaciju se uključio i Savjet mladih općine Jakšić koji je bio i nositelj te manifestacije.

Kao i u sve druge manifestacije uključila se na svojstven način obitelj Marija Kube koja uvijek daje svoj poseban doprinos u sličnim prigodama svima na radost kao i nekoliko Obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava.

Bogata foto galerija našeg fotoreportera Dušana Mirkovića dočarava radost i veselje djece ali i njihovih roditelja koji su izrazili zadovoljstvo takvom organiziranom “dolasku sv. Nikole” poželjevši da se na istom mjestu vide i dogodine.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot