Više od 150 članova HDSSB-a iz Požeštine na tradicionalnom druženju u Boroviku kod Đakova (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA / BOROVIK – Uz pjesmu, ples, razne igre ali i bogatu gastronomsku ponudu jučer se tradicionalno družilo i u zajedništvu ugodne trenutke provelo više od tisuću članova HDSSB-a među kojima je bio i veći broj koji su došli iz Požeške kotline, od Brestovca do Velike, Kaptola, Kutjeva, Pleternice, Čaglina, Grabarja i dr. mjesta. Kao i prethodnih godina sve je to održano na već poznatoj lokaciji kod jezera Borovik nedaleko od Drenja pokraj Đakova.

Uz brojne uzvanike, članove i simpatizere na druženju su bili i predsjednik HDSSB-a, Dragan Vulin te više istaknutih čelnika i osnivača te stranke Branimir Glavaš, Ivan Drmić, Karlo Šatvar, Vladimir Šišljagić, Krešimir Bubalo, Dinko Burić, Josip Salapić, Zoran Vinković i dr. Nazočna je bila i povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju Josipa Miličević.

Brojne ekipe koje su se natjecale u ranim natjecanjima odmjeravale su snage, znanja i umijeća u igrama pikada, kartanju bele, odbojke na pijesku, skakanju u vrećama, povlačenju užeta i dr.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: