VIS “Putnici“ ovog petka u Obrtničkom domu nastupa za liječenje bolesne djevojčice

Autor: D.K.

POŽEGA – Poznata vokalno-instrumentalna skupina „Putnici“, koju sačinjava pet vrsnih glazbenika s područja Slavonije, gostovat će nakon nekoliko godina ovog petka ponovo u Požegi.

Od 18 sati održat će se njihov koncert duhovnih pjesama u dvorani Obrtničkog doma u Požegi. Organizator ovog zanimljivog glazbenog događaja je požeška Udruga „Više od života“ u suradnji sa Kršćanskom adventističkom crkvom u Požegi.

Prihod sa koncerta namijenjen je za humanitarne potrebe i to za liječenje djevojčice oboljele od spinalne mišićne atrofije.

Organizatori su pozvali građane da se odazovu na koncert i svojim prilozima daju potporu u ovoj plemenitoj inicijativi, a imajući u vidu glazbeni izričaj ovog poznatog sastava odaziva će zasigurno biti jer oni sviraju i pjevaju uglavnom vlastite pjesme duhovnog karaktera, koje po načinu izvedbe podsjećaju na popularne domaću zabavnu glazbu. Njihov repertoar je objavljen je na dva vlastita albuma koji su naišli na dobru prođu kod ljubitelja ove vrste glazbe.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88