Požega.eu

Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju

PRIJE 1 GODINU
D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju Požega.eu | Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju

PRIJE 1 GODINU
D.M.

Tik uz podrum vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva izgradila je i opremila dvije kućice za odmor. Tako su uz osnovnu djelatnost proizvodnje vina dopunili i turističkom, smještajem gostiju. A sve to u namjeri da što više vina prodaju na kućnom pragu. Kako je u ovoj poznatoj vinogradarskoj obitelji sve u znaku vina tako su i kućice nazvali po dva njihova najtraženija proizvoda. Jednoj je ime Kuća za odmor Graševina a drugoj Kuća za odmor Rose.

U kućice se može smjestiti osam gostiju, a Marijana, Zoricina kćerka zadužena za tu djelatnost očekuje da će u početku popunjenost biti vikendom a sa odmakom vremena i u ostale dane. Očekuju se posjetitelji brojnih manifestacija u Kutjevu i Požeštini, planinari u obilasku Parka prirode Papuk, gosti na proputovanju, sudionici svatova i drugi korisnici. Marijaninim posjetiteljima vrata njihovog podruma će biti otvorena uz besplatne degustacije vina.

U ostvarenju ovoga projekta, a bilo je dosta teškoća, korišteni su i fondovi EU iz fonda potpore u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti. U posao je bio uključen pletrernički inkubator PLINK.

Bez sumnje dobra je to poslovna priča jer je sve više turista koji otkrivaju ljepote kontinentalne Hrvatske, a Kutjevo ima što pokazati.(D.M.)

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo