Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju Požega.eu | Vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva s dvije kućice za odmor proširila ponudu i na smještaj gostiju

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tik uz podrum vinarska obitelj Zorice Tandare iz Kutjeva izgradila je i opremila dvije kućice za odmor. Tako su uz osnovnu djelatnost proizvodnje vina dopunili i turističkom, smještajem gostiju. A sve to u namjeri da što više vina prodaju na kućnom pragu. Kako je u ovoj poznatoj vinogradarskoj obitelji sve u znaku vina tako su i kućice nazvali po dva njihova najtraženija proizvoda. Jednoj je ime Kuća za odmor Graševina a drugoj Kuća za odmor Rose.

U kućice se može smjestiti osam gostiju, a Marijana, Zoricina kćerka zadužena za tu djelatnost očekuje da će u početku popunjenost biti vikendom a sa odmakom vremena i u ostale dane. Očekuju se posjetitelji brojnih manifestacija u Kutjevu i Požeštini, planinari u obilasku Parka prirode Papuk, gosti na proputovanju, sudionici svatova i drugi korisnici. Marijaninim posjetiteljima vrata njihovog podruma će biti otvorena uz besplatne degustacije vina.

U ostvarenju ovoga projekta, a bilo je dosta teškoća, korišteni su i fondovi EU iz fonda potpore u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti. U posao je bio uključen pletrernički inkubator PLINK.

Bez sumnje dobra je to poslovna priča jer je sve više turista koji otkrivaju ljepote kontinentalne Hrvatske, a Kutjevo ima što pokazati.(D.M.)

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.