Vinarija Kutjevo proslavila Martinje u predivnom ambijentu Laube

Autor: Požega.EU

Vinarija Kutjevo je obilježila krštenje mladoga vina tradicionalnom proslavom koja se ove godine održala u prostoru Laube – kuća za ljude i umjetnost. Za ovu spektakularnu prigodu prostor Laube je uređen po visokim standardima najuspješnije hrvatske vinarije Kutjevo. Uz sjajnu produkciju, visual show, izložena arhivska vina te simbolični vinograd, više od tri stotine uzvanika uživalo je i u bogatom gastronomskom i kulturno-zabavnom programu, degustaciji mlade graševine berbe 2022. te ostalih vina iz Premium linija vinarije Kutjevo, u posebno za tu priliku postavljenom degustacijskom kutku. Uz vrhunska vina gosti su imali priliku degustirati i hladno prešana ulja sjemenki grožđa.

Poslovnim partnerima i visokim dužnosnicima se obratio član uprave g. Dino Galić koji je i u ime Uprave povezanih društava te vlasnika Kutjeva d.d. g. Envera Moralića izrazio zahvalnost na prisustvu te dugogodišnjoj suradnji s jednom od najvećih i najznačajnijih vinarija regije. Kontinuirani uspjeh na velikim svjetskim natjecanjima te uporan rad naših vrijednih i vještih radnika, tehnologa i enologa pokazuje dosljednost kvalitete proizvodnje vrhunskih i Premium linija vina vinarije Kutjevo te potvrđuje iznimni potencijal kutjevačkog vinogorja kao jedinstvenog u regiji i svijetu. Uz rekordnu berbu u 2022. godini od preko 5 milijuna litara, možemo očekivati vina vrhunske kvalitete što potvrđuje i mlada graševina 2022.

Vinarija Kutjevo je s ponosom informirala sve goste da će do kraja ove godine ostvariti rekordnu prodaju preko 5.300.000 litara vina i po prvi put preko milion butelja Premium vrhunskih i kvalitetnih vina.

Ceremoniju krštenja mošta te večeri vodio je poznati glumac Vedran Mlikota, u ulozi vinskog biskupa, kojemu su pomogli članovi požeške povijesne postrojbe Trenkovi panduri. Posebnoj atmosferi pridonijeli su i KUD Orljava iz Pleternice, vokalni ansambl Ladarice, te tamburaški sastav „Dyaco“.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot