Vinarija Kutjevo predstavlja jedinstveni projekt u ovom dijelu Europe – Trezor 1232

Autor: PROMO

Vinarija Kutjevo planira predstaviti obnovljeni i restaurirani Turkovićev podrum unutar kojega se nalazi jedinstveni vinski trezor. Turkovićev podrum je star više od 120 godina te spada u našu poznatu vinsku baštinu. Unutar Turkovićeva podruma nalazi se jedinstveni vinski trezor u kojemu će biti deponirana i njegovana 1232 butelja za 1232 sretnika koji će imati prilku kupiti poziciju i staviti svoje vino na odležavanje. U trenutku kada naši enolozi procijene da je vino dostiglo svoju optimalnu zrelost, ljubitelji vinarije Kutjevo koji su vlasnici trezorskog zapisa kušat će svoje vino te otkriti njegov potencijal u posebnom ambijentu trezora. Raskoš mirisa i okusa vina Kutjevo, nastalih u posebnim uvjetima vlage i temperature podruma, čini degustaciju nezaboravnim iskustvom.
Uz stručnu pomoć vinskih znalaca Darka Lugarića, Saše Špiraneca, Ive Kozarčanina i Rene Bakalovića, naši su enolozi odabrali etikete cijenjenih kutjevačkih sorti koje su pažljivo sljubljene u kolekcijama Koria, de Gotho i Maximo. Enolozi su također odredili godinu u kojoj će svaka etiketa doseći svoj puni potencijal.
U siječnju se Trezor 1232 otvara za javnost. Tada će mali broj sretnika imati priliku kupiti mjesto i staviti svoje vino na odležavanje. Sve što trebate učiniti jest odabrati omiljenu etiketu i prepustiti sve ostalo našim enolozima. Oni će se pobrinuti da Vam degustiranje Vaših vina donese nezaboravno iskustvo – savršenstvo okusa za uživanje svim osjetilima. Stari restaurirani Turkovićev podrum kao svojevrsni simbol hrvatske vinske kulture odaje počast tradiciji prošlih generacija i inspirira u nadi da će buduće generacije imati priliku kušati jedinstvena vina kutjevačkog vinogorja.
Posjetite nas i doživite istinsku vinsku avanturu www.kutjevo.com/posjetite-nas

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek