Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vinarija Galić predstavlja se na sajmu WineOs u Osijeku svojim dalmatinskim vinima!

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vinarija Galić predstavlja se na sajmu WineOs u Osijeku svojim dalmatinskim vinima! Požega.eu | Vinarija Galić predstavlja se na sajmu WineOs u Osijeku svojim dalmatinskim vinima!

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Čak 97 izlagačkih mjesta odnosno više od 110 izlagača, budući da će na nekim mjestima biti više proizvođača, očekuje posjetitelje ovogodišnjeg, najvećeg do sada, sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS u Osijeku koji se po osmi puta održava ovog vikenda, točnije u petak i subotu 13. i 14. siječnja u dvorani Gradski vrt, a najavljeni su gosti iz svih vinskih regija Hrvatske te iz BiH, Mađarske i Srbije.

Kao i prethodnih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice, a za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz. Ukupno jedanaest radionica održat će se 12., 13. i 14. siječnja. Tako će se u subotu u VIP salonu Gradskog vrta od 14:30 sati održati radionica pod nazivom Morski Ego Jože Galića.

Vinarija Josipa Galića vjerojatno je najbrže rastuća slavonska vinarija. A sudeći po paralelno razvijajućem brendu Ego, Josip Galić se može pohvaliti da i njegova dalmatinska vina munjevito osvajaju restorane diljem Dalmacije. Što bi Josip Galić rekao: „Ego. Nikad ne prihvaćaj ništa manje!“

Dakle, nakon općeprihvaćenih Galićevih graševina, sauvignona i pinota crnih, ovo će biti jedinstvena prilika kušati njegova impresivna „morska vina“ odležana u betonskim bačvama u obliku jajeta. Pošip, Crljenak, Plavac mali i Babić iz Galićevih vinograda u Jadrtovcu imat će svoju slavonsku premijeru u Osijeku nakon što ih je redom Decanter već honorirao s 90+ ocjenama.

U ovoj prigodi bit će predstavljena vina Pošip Ego, Pošip Sur lie, Crljenak Ego, Plavac mali Fjaka, Plavac mali Ego, Babić Fjaka i Babić Ego.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo