Vinar Ivo Enjingi proslavio 79. rođendan uz degustacije vina, brojne prijatelje i poslovne suradnike /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

I ove se godine okupilo više od stotinu uzvanika, poslovnih partnera i prijatelja u Hrnjevcu u vinskom podrumu na proslavi 79. rođendana našeg najpoznatijeg vinara Ive Enjingija. To je već tradicija okupljanja na kojoj su proslavi bili između ostalih jedini vinski kardinal u Hrvata Vlado Bauer, dugogodišnji novinar HRT-a Mladen Stubljar, zastupnik u Hrvatskom saboru MOST-ovac Nikola Grmoja, gradonačelnik Požege Darko Puljašić, načelnik opčine Velika Vlado Boban i veliki broj požeških poslovnih ljudi, a svirali su momci tamburaškog sastava Srce bećarsko.

-Majka mi je na današnji dan cijelo vrijeme radila u vinogradu, te se požurila kući da se ne porodi među čokotima – izjavio je na jednom od rođendana slavljenik Ivo Enjingi izrazivši zahvalnost svima koji su mu došli u goste i čestitali rođendan.

Tijekom obilaska Enjingijevog podruma, koji je do sada dao desetke najnagrađivanijih kontinentalnih vina u nas, gosti su kušali ponajbolja vina proizvedena u Enjingijevoj vinariji unazad 30 godina.

Dakako bilo je tu obilje domaćih specijaliteta počevši od hladnih narezaka i sireva pa do toplih kao što su juha i kuhano meso kanadskog goveda angus, koje Enjingi uzgaja na svome imanju, pa do vruće janjetine. Sve se to zalijevalo njegovim vinima, tako da je slavlje potrajalo do ranih jutarnjih sati.

Foto: D. Mirković [FGAL id=256159]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića