Vikend rekoreder sa 2,41 promila upravljao automobilom

Autor: D.K.

POŽEGA – Vozač – vikend rekoreder po alkoholiziranost je u svakom slučaju 46-godišnjak kojeg su u nedjelju oko 3.30 sati, u Požegi, u Dalmatinskoj ulici, prilikom kontrole prometa zatekli policijski službenici da upravlja osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka sa 2,41 promila i to prije stjecanja prava na upravljanje. 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istog dana, u nedjelju, 26. ožujka 2017. godine, oko 3.20 sati, u Pleternici, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 24-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka i bio u alkoholiziranom stanju 1,57 promila. I taj je 24-godišnjak smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja protiv kojeg slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju je, 26. ožujka 2017. godine, oko 4.45 sati, u Lipiku u Ulici Matije Gupca, 41-godišnji vozač (0,85 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka, kretao se trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je 25-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka kako bi izbjegao direktan sudar pokušao skrenuti ulijevo prilikom čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela „Audi“-a u prednji desni dio „Opel“-a koji je nakon toga odbačen na nogostup i živicu u vlasništvu 60-godišnjakinje. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena i protiv 41-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek