Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vikend rekoreder sa 2,41 promila upravljao automobilom

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA - Vozač - vikend rekoreder po alkoholiziranost je u svakom slučaju 46-godišnjak kojeg su u nedjelju oko 3.30 sati, u Požegi, u Dalmatinskoj ulici, prilikom kontrole prometa zatekli policijski službenici da upravlja osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka sa 2,41 promila i to prije stjecanja prava na upravljanje. 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istog dana, u nedjelju, 26. ožujka 2017. godine, oko 3.20 sati, u Pleternici, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 24-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka i bio u alkoholiziranom stanju 1,57 promila. I taj je 24-godišnjak smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja protiv kojeg slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju je, 26. ožujka 2017. godine, oko 4.45 sati, u Lipiku u Ulici Matije Gupca, 41-godišnji vozač (0,85 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka, kretao se trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je 25-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka kako bi izbjegao direktan sudar pokušao skrenuti ulijevo prilikom čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela „Audi“-a u prednji desni dio „Opel“-a koji je nakon toga odbačen na nogostup i živicu u vlasništvu 60-godišnjakinje. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena i protiv 41-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.