Vikend rekorder s 1,97 promila alkohola u krvi

Autor: D.K.

POŽEGA -Pleternička policija je, prema svemu sudeći, što se tiče prometne problematike, proteklog produženog vikenda, imala najviše posla i postupanja. 

U petak, 14. ožujka 2017. godine, oko 21.10 sati, u mjestu Gradac, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila.

U nedjelju, 16. travnja 2017. godine, oko 22.05 sati, u Grabarju, zatečen je 42-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka.

U nedjelju, 17. travnja 2017. godine, oko 2.20 sati, u Pleternici, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka i to pod utjecajem alkohola od 1,54 promila.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama i to u mjestu Komarovci te u Brestovcu u Požeškoj ulici.

Prometne nesreće s materijalnom štetom su zabilježene u Eminovcima, u Jakšiću u Ulici Stjepana Radića, zatim u Požegi u ulicama Pod gradom i Zrinska, dok su se tri bijega s mjesta prometne nesreće dogodila u Požegi u ulicama Pavla Radića i Vučjak te u mjestu Trnovac.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: