Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vikend rekorder s 1,97 promila alkohola u krvi

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA -Pleternička policija je, prema svemu sudeći, što se tiče prometne problematike, proteklog produženog vikenda, imala najviše posla i postupanja. 

U petak, 14. ožujka 2017. godine, oko 21.10 sati, u mjestu Gradac, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila.

U nedjelju, 16. travnja 2017. godine, oko 22.05 sati, u Grabarju, zatečen je 42-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka.

U nedjelju, 17. travnja 2017. godine, oko 2.20 sati, u Pleternici, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka i to pod utjecajem alkohola od 1,54 promila.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama i to u mjestu Komarovci te u Brestovcu u Požeškoj ulici.

Prometne nesreće s materijalnom štetom su zabilježene u Eminovcima, u Jakšiću u Ulici Stjepana Radića, zatim u Požegi u ulicama Pod gradom i Zrinska, dok su se tri bijega s mjesta prometne nesreće dogodila u Požegi u ulicama Pavla Radića i Vučjak te u mjestu Trnovac.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.