Vijence položili i svijeće zapalili požeško-slavonski vatrogasci /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA / PAKRAC – Vatrogasna zajednica Požeško-slavonske županije organizirala je u prigodi obilježavanja blagdana Svih svetih polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule branitelje, poginule i umrle vatrogasce od kojih su neki bili i branitelji, te sve umrle vatrogasce. Na groblju Svetog Ilije u Požegi vijenac i svijeće položili su ispod centralnog križa, te na grobove istaknutih vatrogasnih čelnika vatrogasne zajednice.

– Ovo je tradicija koju mi provodimo više godina a uz VZŽ tu su i ostale Vatrogasne zajednice, Požeštine, Pakrac-Lipik i Grada Požege. Odajemo počast hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i poginulim vatrogascima. Delegaciju koja je položila vijence, čine, Marko Ašenbrener, zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika, Zdenko Mautner, zapovjednik VZ Grada Požege, Josip Svoboda, zapovjednik VZ Požeštine i Željko Petrović, predsjednik VZŽ Požeško-slavonske – istakao je predsjednik Petrović.

Delegacija se zatim otputila i u Pakrac, gdje je zajedno s članovima VZ Pakrac-Lipik položila vijenac i zapalila svijeće tamošnjih poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i vatrogascima.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: