Požega.eu

Vijence položili i svijeće zapalili požeško-slavonski vatrogasci /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Vijence položili i svijeće zapalili požeško-slavonski vatrogasci /FOTO/ Požega.eu | Vijence položili i svijeće zapalili požeško-slavonski vatrogasci /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.POŽEGA / PAKRAC - Vatrogasna zajednica Požeško-slavonske županije organizirala je u prigodi obilježavanja blagdana Svih svetih polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule branitelje, poginule i umrle vatrogasce od kojih su neki bili i branitelji, te sve umrle vatrogasce. Na groblju Svetog Ilije u Požegi vijenac i svijeće položili su ispod centralnog križa, te na grobove istaknutih vatrogasnih čelnika vatrogasne zajednice.- Ovo je tradicija koju mi provodimo više godina a uz VZŽ tu su i ostale Vatrogasne zajednice, Požeštine, Pakrac-Lipik i Grada Požege. Odajemo počast hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i poginulim vatrogascima. Delegaciju koja je položila vijence, čine, Marko Ašenbrener, zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika, Zdenko Mautner, zapovjednik VZ Grada Požege, Josip Svoboda, zapovjednik VZ Požeštine i Željko Petrović, predsjednik VZŽ Požeško-slavonske - istakao je predsjednik Petrović.

Delegacija se zatim otputila i u Pakrac, gdje je zajedno s članovima VZ Pakrac-Lipik položila vijenac i zapalila svijeće tamošnjih poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i vatrogascima.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.