Vidovčani slavili pobjedu u Sibinju: “Bili smo puno bolji i opasniji svih 90 minuta”

Autor: DK

U nedjeljnom dijelu Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega igrana su tri dvoboja, u Kaptolu je gostovao Zadrugar, u Sibinju Dinamo, a u Donjim Andrijevcima Svačić.

MLADOST – DINAMO 2:5

Predobra su Vidovčani momčad da bi olako gubili sve redom, pokazali su to danas i salvili u Sibinju uz nadahnutu partiju Tomislava Žuljevića. Igrač koji redovito stvara razliku u 3. HNL, jednostavno i u MŽNL mora doći do izražaja! Tokom posljednjih dana u Vidovce je još stiglo još jedno pojačanje trećeligaškog kalibra, Roberto Bognar, no on se nažalost već u današnjoj utakmici ozljedio, slično kao i nedavno njegov mlađi brat Dino “pokidao” je koljeno. Počelo je dobro za Mladost, u 11. minuti prednost joj je donio Antun Kladarić, no ona je bila aktualna samo 2 minute dok Žuljević nije prvi put prevario Brkića. Do poluvremena gosti su preokrenuli golom mladog Krešimira Jakoubeka, a u nastavku Žuljević podiže na 3:1 s bijele točke. Anto Gavran je iz iste pozicije smanjio na 2:3, a onda Žuljević i Mateo Janjić varaju Lazarića za konačnih 5:2 i prvu pobjedu Dinama u MŽNL.

– Naša današnja izvedba je bila ispod svake razine i totalna suprotnost u odnosu na prethodnu utakmicu. Unatoč izostanku nekoliko standardnih igrača nismo si smjeli dopustiti ovakvu blamažu. Nismo ispoštovali osnovne nogometne principe i radili smo početničke greške što su gosti iskoristili i čestitam im na tome. Sad nam ne preostaje ništa drugo nego izvući pouke iz ove utakmice i nastaviti dalje s radom – rekao je trener Mladosti Miroslav

– Bili smo puno bolji i opasniji svih 90 minuta. Žao mi je samo teške ozljede našeg igrača. Domaćinu hvala na fer i korektnoj utakmici – izjavio je trener Dinama Krunoslav Podoljak.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Tekst: sportalo.hr

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »