Vidovčani nastavili niz pobjeda: NK Dinamo Vidovci – NK BSK Buk 2:1 /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

VIDOVCI – Nogometaši NK Dinama Vidovci-Dervišaga zabilježili su još jednu pobjedu. Tako su nastavili niz pobjeda, bez ijedne izgubljene utakmice u ovom dijelu prvenstva. U 5. kolu I. Županijske nogometne lige na domaćem terenu su pobijedili NK BSK Buk 2:1.

Utakmica je bila od prve minute više nego borbena. Obje su momčadi iskazale veliku želju za pobjedom kojoj su težili do zadnje minute. U ’17. minuti loptu u gol gostujućoj momčadi upućuje Tomislav Žuljević i time Vidovčani dolaze do prvog pogotka. Pogotkom iz kaznenog udarca Jure Bošnjak izjednačava rezultat u ’30. minuti. Nastavilo se s oštrom igrom do ’40. minute kada je ponovno Tomislav Žuljević uputio loptu u protivničku mrežu koju nikako nije uspio zaustaviti golman BSK-a Alen Leist. Taj je rezultat ostao do kraja prvog ali drugog poluvremena.

Podsjetimo, u I kolu na domaćem terenu nogometaši Dinama rezultatom 2:0 pobijedili su ekipu Croatie iz Mihaljevaca. U II. kolu odnose pobjednu i u gostima u Pavlovcima gdje postižu rezultat 0:4. Susjedne Kuzmičane Vidovčani su pobijedili u III. kolu rezultatom 1:0 dok su opet u gostima u IV. kolu pobijedili Kaptolčane 2:3.

Ivica Čabraja, trener NK “Dinama” Vidovci-Dervišaga

Dobra ekipa NK Dinama Vidovci-Dervišaga u subotu 7.listopada odlazi u Lipik gdje također planira upisati jaoš jednu pobjjaošpod vodstvom njihovog trenera Ivice Čabraje kojemu je prema svemu sudeći jako dobro krenulo kako na sportskim terenima tako i u onim poslovnim. Ovih je dana trener Vidovčana Ivica Čabraja magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku na čemu mu upućujemo čestitke.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: