Vidovačka škola nogometa ide dalje: “Naša djeca su za nas pobjednici, titani, lavovi…” /FOTO/

Autor: DK

blankVIDOVCI – Mukotrpan rad i mnoštvo treninga rezultat je zapaženih rezultata na brojnim turnirima gdje mlade snage, polaznici Škole nogometa Nogometnog kluba “Dinamo” Vidovci-Dervišaga upisuju brojne pobjede. Sve to ne bi bilo moguće da nije odlična atmosfera kako među djecom i njihovim roditeljima tako i Upravom kluba, na čelu s predsjednikom Tomislavom Čabrajom, koji daju maksimalnu podršku svemu tome, ponekad i iznad svojih mogućnosti.

Turnir kojeg su Dinamovci igrali bio je u nedjelju, 6.kolovoza, kod sportskih prijatelja u Bickom selu (Brodsko-posavska županija), koji su isto bili u Vidovcima na turniru. Voditelji i treneri Škole nogometa izražavaju zadovoljstvo što su uspostavili jedan lijep kontakt s dragim sportskim prijateljima gdje su djeca stekla nova prijateljstva, što je u biti i smisao sportskih natjecanja i druženja.

Mlade nogometne snage Dinama na turniru su nastupile u dvije kategorije. 2006/2007 i 2008/2009 godište. U kategoriji 2008/2009 osvojeno je 3 mjesto , a Leon Blatančič titulu najboljeg golmana. Trener izražava veliko zadovoljstvo tim godištem jer ta djeca daju svoj maksimum uz zalaganjem i želju, a i sportskim odgojem da mogu biti primjer svim ekipama.

Kategorija 2006./2007. godište, odličnom igrom samouvjereno je osvojila 1. mjesto, da pri tome nije primila niti jedan pogodak, a Tvrtko Janković osvojio je titulu najboljeg igrača, dok je Filip Pavlović osvojio titulu najboljeg strijelca turnira. Trener Krunoslav Pranjić igru ocjenjuje odličnom uz veliki ponos na sve njih.

-To našim turnirima nije bio kraj. Odlazimo na turnir u Bukovlje gdje nastupamo sa 2007./2008. godištem na izuzetno jakom turniru svih najboljih ekipa u tome godištu. U skupini sa Slavonijom i Batrinom, prolazimo u četvrtfinale kao drugoplasirani, gdje nas čeka opet ekipa Batrina koju pobjeđujemo i prolazimo u polufinale. U polufinalu smo igrali protiv odlične domaće ekipe iz Bukovlja, koje smo pobijedili i izborili prolazak u finale koje je bilo na rasporedu poslije ponoći. Vidno umorni, ali također moramo priznati, izgubili smo od bolje ekipe, ali nakon cijelog dana, igranje nogometa 18 sati, moram reći naša djeca za nas su bili pobjednici, titani, lavovi, jednostavno bili su nevjerojatni – rekao je trener Krunoslav Pranjić dodajući kako na tom turniru odnose titulu za najboljeg strijelca koja pripada Lovri Krmpotiću.

-Isto tako velika zahvala svim našim dragim roditeljima koji su bili pravi navijači i prava potpora svojoj djeci ali i treneru – dodao je Pranjić.

Predstojeći vikend bit će odmjeravanje snaga u Slavonskom Brodu kod Nogometnog kluba “Budainka”, a u pobjednu i uspjeh ne treba sumnjati.

Foto: FB NK Dinamo

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića