Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Sve vidljivija agilnost kutjevačkog gradonačelnika Josipa Budimira: Trebaju li se drugi na njega ugledati?

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Sve vidljivija agilnost kutjevačkog gradonačelnika Josipa Budimira: Trebaju li se drugi na njega ugledati? Požega.eu | Sve vidljivija agilnost kutjevačkog gradonačelnika Josipa Budimira: Trebaju li se drugi na njega ugledati?

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDKUTJEVO - Dok neki govore da se gradonačelnik Budimir probudio iz zimskog sna i zasukao rukave iz njegovog dosadašnjeg rada, pogotovo u zadnjih nekoliko mjeseci, vidljivo je suprotno. Prateći njegov rad i u prijašnjem mandatu slobodno se reći o njegovom velikom uspjehu pogotovo kad je u pitanju rješavanje ranijih financijskih dubioza koja su opterećivale poslovanje grada.

Među dubiozama u gradu bili su nagomilani dugogodišnji problemu u tamošnjoj Turističkoj zajednici kojoj je bio račun blokiran. Ne samo da je račun odblokiran već je ovih dana nakon raspisanog natječaja Turistička zajednica zaplovila u nove iskorake posebice imenovanjem nove voditeljice tog ureda koja ima višegodišnje iskustvo u turizmu od koje se očekuje da će Kutjevo kao grad biti jioš prepoznatljivije i svi turistički potencijali.

Još jedna potvrda agilnosti gradonačelnika Budimira je i briga o gospodarstvenicima kojima je kao pomoć u njihovom radu osigurao znatnu financijsku potporu, o čemu smo pisali, možete pogledati ovdje,  koja može izravno utjecati na ukupni razvoj kutjevačkog kraj.

I nije to kraj. Registrirana je Razvojna agencija ERA koja bi trebala ovih dana dobiti čelnu osobu, a njenim djelovanjem gospodarstvo toga kraja zasigurno će dobiti novi podstreh, posebice kad je u pitanju kad je povlačenje novca iz EU i domaćih fondova.

Mogli bi nabrajati još niz projekata koje je u dosadašnjem mandatu gradonačelnik Budimir realizirao za što nema potrebe jer kao takvi jako su dobro vidljivi a Kutjevčani s njima upoznati.

Uz ove ozbiljne teme o kojima smo pisali moramo se malo i našaliti. Nije nam u potpunosti jasno ime agencije koje pomalo vuče na južne kamenjarske krajeve odakle je i porijeklo aktualnog kutjevačkog gradonačelnika. Ili taj naziv asocira na čuvenu operu Jakova Gotovca " Ero s onoga svijeta"!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.