Vidovčanke proslavile Dan žena: Bez muževa uz glazbu i delicije proslavile svoj dan

Autor: DK

VIDOVCI – Samo je bila potrebna i ona najmanja inicijativa kako bi se po prvi puta, u prigodi Međunarodnog dana žena sastale Vidovčanke i proslavile taj dan. Njih 20-ak sastalo se u prostorijama Nogometnog kluba u Vidovcima, a za glazbu uz dobro raspoloženje pobrinule su se same. Tehnika čini čudo pa su ovoga puta odlučile same puštati glazbu i one jesme koje njima odgovaraju. Dogodine, rekoše nam, već će se nešto kvalitetnije naći, dobar tamburaški ili neki sastav.

Na stolovima se našlo raznih suhomesnatih delicija i slastica. Svaka je žena u svojoj “korpici” ponijela ono čime se može među prijateljicama pohvaliti, dobre suhe kobasice, buđole, stare slavonske šunke, pečenice i raznovrsnih kolača, od onih starinskih do ovih modernijih sa puno fila.

Muškog spola među njima nije bilo. Samo se kratko uspio zadržati fotoreporter koji nije imao pravo provesti puno vremena s njima, jer prema svemu sudeći bilo je među njima i svakakvih razgovora. Ali ono najvažnije je da su se one lijepo zabavile i da su sretno došle svojim domovima. Kada? Iako možda i znamo to nećemo otkriti, ali svakako nemaju više prava prigovarati svojim muževima kada se oni sa neke fešte vrate u sitne sate.

/Foto: Marko Krstanović/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: