Video nadzor i najsuvremenija tehnička oprema na novom kamionu požeškog Komunalca

Autor: D.K.

POŽEGA – Vozni park Komunalca Požega d.o.o. ovih je dana bogatiji za još jedno novo komunalno vozilo za sakupljanje otpada. Riječ je o kamionu marke MAN s Farid nadogradnjom zapremnine 16 kubnih metara. Opremljen je najsuvremenijim sustavom video nadzora i tehničkom opremom značajnom za kvalitetnije obavljanje usluge sakupljanja i odvoza otpada.

Kamion ima ugrađen protupožarni sustav gdje se prilikom eventualnog samozapaljenja smeća aktiviraju instalacije koje automatski gase požar.

Organiziranim odvozom komunalnog otpada obuhvaćeno je gotovo 18 tisuća korisnika. Novo vozilo značajno će doprinijeti još kvalitetnijem pružanju usluga našim korisnicima.

Komunalac Požega d.o.o., između ostalih djelatnosti, obavlja sakupljanje i zbrinjavanje otpada na odlagalište „Vinogradine“ s područja 8 jedinica lokalne samouprave Požeško-slavonske županije i to s područja gradova Požege, Pleternice i Kutjeva te općina Brestovac, Čaglin, Jakšić, Kaptol i Velika. Sakupljanje, odvoz i postupanje sa skupljenim komunalnim otpadom provodi se u skladu s Odlukom o sakupljanju, odvozu i postupanju sa skupljenim komunalnim otpadom koju su donijele sve jedinice lokalne samouprave na čijem se području organizirano odvozi otpad.

/Izvor: Komunalac Požega d.o.o./

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88