Vetovački vinari zahvalili se medijima (foto)

VETOVO – Čelništvo Udruge vinogradara i vinara „Veteri castra“ iz Vetova zadovoljno je svojom uspješno organiziranom tradicionalnom gastronomsko-turističkom priredbom „Vetovačko Vincelovo 2016.“ održanoj protekle subote 23. siječnja na tamošnjem Trgu Sv. Vinka. To zadovoljstvo potkrijepljeno je brojkom od preko 2.500 posjetitelja unatoč dosta hladnom danu.  Broj posjetitelja bio osjetno veći, u odnosu na prošlu godinu, koji su uživali i nazočili programu prativši nastup „Garavuša“, „Bisernice“, Stjepana Jeršeka Štefa i drugih izvođača.

Stoga se dio rukovodstva Udruge analizirajući organizaciju priredbe u “Ribarskoj kući” u Lukaču našlo sa predstasvnicima požeških medija, te izrazili zahvalnost za praćenje ove zanimljive i izuzetno dobro posjećene manifestacije. Po svemu sudeći „Vetovalčko Vincelovo“ iako se organizira tek nekoliko godina postalo je najveća priredba uz blagdan Sv. Vinka u Požeškoj kotlini.
Doprinos tomu bez sumnje su dali mediji na čemu su riječi zahvale uputili članovi Udruge „Veteri castra“ Ivan Marinclin, Deni Pavić i drugi.

Predstavnici pojedinih požeških medija najavili su i nadalje dobru suradnju sa Vetovčanima i svesrdno praćenje priredbi ove njihove udruge među kojima su i sve poznatije „Ribarske večeri“ svakog prvog vikenda u srpnju. Za dobru gastronomsku ponudu ribljih specijaliteta vlasniku Pavlu Bošnjaku zahvalili su čelnici udruge “Veteri castra”.

0 Comment