Vetovački restoran Schoon blick i destilerija Craft spiritis ovog petka imaju Gin party od 19 sati

Autor: Požega.EU

Ljetne večeri su najbolje i najugodnije za druženja na otvorenom, a posebno ako je druženje popraćeno omiljenim pićem. Vođeni time, restoran ‘Schön Blick’ u suradnji s destilerijom ‘Craft spirits’ iz Kaptola organizira ‘Gin&tonicpool party’ ovog petka 23. srpnja od 19 sati.

To se trebalo održati prošlog petka, no odgođeno je zbog vremenskih nepogoda.

Petak je idealan dan za pozdraviti se s radnim tjednom i nazdraviti vikendu, stoga ovaj petak rezervirajte u kalendaru za kombinaciju Castrum gina i tonica, te koktela po promotivnim cijenama. Event će se održati kod restorana ‘Schön Blick’ uz bazen, a sve prisutne raspjevat će i rasplesat acoustic duo ‘GemJams’. Početak partyja je u 19 sati i traje sve do ponoći, a svi zainteresirani za kupanje mogu ponijeti kupaće i kupati se tijekom cijele večeri.

Ovo je prvi event koji organizira navedeni dvojac, ali zasigurno ne i posljednji. Destilerija iz Kaptola osvježenje je na našem području kada je u pitanju craft proizvodnja, a restoran ‘Schön Blick’ kontinuirano radi na uvođenju noviteta i poboljšavanju postojećih usluga. Najbolji dokaz tomu je nedavna organizacija prve svadbe na otvorenom u požeškom kraju, a zanimljiva je činjenica da je svadba bila upravo od osnivača destilerije Craft spirits, koji svojim ginom njeguju tradiciju, ali na moderan način. 

Više detalja o samom eventu možete pronaći na linku.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot