Požega.eu

Vesna Pisarović s izvrsna dva koncerta uzvratila ljubav Požežanima

PRIJE 6 GODINA
BST

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Vesna Pisarović s izvrsna dva koncerta uzvratila ljubav Požežanima Požega.eu | Vesna Pisarović s izvrsna dva koncerta uzvratila ljubav Požežanima

PRIJE 6 GODINA
BST

Nakon višegodišnje pauze, Vesna Pisarović je s dva koncerta doista respektabilno počastila svoju požešku publiku i predstavila novi album „Naša velika pjesmarica“. Iako je bio planiran samo jedan koncert, nije ostavila nezadovljnima sve koji su htjeli biti na njenom koncertu, pa je s organizatorom Radiom  „Vallsi aurea“ jedan koncert održan u nedjelju, a drugi sinoć. Publika će to znati cijeniti.

 Uz izvrsnu pratnju trija u sastavu Giorgio Pacorigo na klavijaturama, Zen De Rossi na bubnjevima te Romano Todesci na kontrabasu, oduševila je publiku posve novom, drugačijom i svježom glazbom u jazz varijacijama, iako se radi o starim hitovima iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Veći dio publike malo zna pjesme koje su tada izvodili Đorđe Marjanović, Beti Jurković, Tereza, Arsen Dedić …Vrlo originalnim njenim jazz varijacijama, ali i njenog banda, dala im je posve novi život. Uz to, u intervjuima najavljeni mogući album sa sevdalinkama, nešto što jedva čekamo, jer smo jednu od njih (Moj dilbere…) već čuli na koncertu u izvrsnoj izvedbi.

Požeškoj publici su ovi koncerti doista kompliment, jer naša Požežanka Vesna  je svoj grad stavila na prvo mjesto u mini turneji promocije novog albuma. Sljedeći će se održati u Rijeci i Zagrebu. (BST)

 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.