Veoma dobra efikasnost i uvježbanost u gašenju improviziranih požara (FOTOGALERIJA)

ŠUMANOVCI – Operativni članovi vatrogasnih društava s područja grada Kutjeva provodeći mjesec zaštite od požara u Šumanovcima imali su zajedničku vježbu. Nositelj vježbe je bio Vatrogasni centar Kutjevo u kojoj su vatrogasci pokazali spremnost i efikasnost u gašenja požara otvorenog prostora i gašenja požara objekata koji se nalazi na stadionu u Šumanovcima te spašavanje unesrećene osobe.

U vježbu je bilo uključeno pet vatrogasnih društava, DVD Kutjevo, DVD Grabarje, DVD Bektež, DVD Lukač i domaćin DVD Šumanovac. Vježba je bila podijeljena u 3 segmenta u kojoj je sudjelovalo pedesetak vatrogasaca.

Nakon vježbe postrojili su se sudionici, a njihovi zapovjednici predali su prijavak Tomislavu Ašenbreneru, zapovjedniku Vatrogasnog centra Kutjevo koji se zahvalio na sudjelovanju i suradnji.

Sudionike su pozdravili zapovjednik Vatrogasne zajednice Požeštine Josip Svoboda i predstavnik Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Marko Ašembrener. Vježbu je kao gost popratio Josip Ašembrener, predsjednik Vatrogasne zajednice Požeštine koji je također ocijenio vježbu kao veoma uspješnom.

/Foto: Leo Pažin/

 

 

0 Comment