Požega.eu

Veliko srce NK Gradac: “Hvala svima, a posebno našim Veprovima koji su odmah uskočili” 

PRIJE 2 GODINE
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Veliko srce NK Gradac: “Hvala svima, a posebno našim Veprovima koji su odmah uskočili”  Požega.eu | Veliko srce NK Gradac: “Hvala svima, a posebno našim Veprovima koji su odmah uskočili” 

PRIJE 2 GODINE
D.K.Nedavno započeti rat u Ukrajini je ponovno senzibilizirao brojne Hrvate, među njima i NK Gradac i njihovu navijačku skupinu Veprovi. 

Njihovu objavu sa Facebooka prenosimo u cijelosti: 

“Ovih dana je naše selo opet pokazalo veliko i hrabro srce u još jednoj humanitarnoj akciji. Naime prije nekoliko dana u Gradac su doselile tri žene sa dvoje maloljetne djece iz Ukrajine. Smjestili smo ih u kuću pokojnog Mike. Ovim putem zahvaljujemo se Mikinoj obitelji što su stavili svoju kuću na raspolaganje drugima i tako pomogli ovim mladim ljudima. Navijači i članovi našeg kluba su odmah velikodušno priskočili u pomoć kako bi se gosti osjećali što ugodnije i bezbrižnije. Zahvaljujemo se ljudima iz Grada Pleternice koji su odmah dali svoj doprinos, isto tako zahvaljujemo se Hrvoju Šopu te Mateju Čondiću iz firme Cerik i Zdenki iz SMC-a što su oni i njihove firme priložili svoje donacije. Šimo Ključević je uspostavio centralno grijanje, a Pizzerija Ljuba je riješila pitanje hrane. Najveća zahvala ide baš na račun naših upornih i vrijednih Veprova koji su bili glavni pokretač svega, jučer su zajedničkim snagama obitelji opskrbili i nacijepali drva za ogrijev te su im bili glavna podrška u svemu.

Veliko hvala od srca svima!

Zajedno smo jači!”

Uz ovakvu podršku vjerujemo kako je i obiteljima koje su došle lakše proći kroz ovaj izuzetno težak period njihovog života. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo