Veliko srce NK Gradac: “Hvala svima, a posebno našim Veprovima koji su odmah uskočili” 

Autor: D.K.
blank

Nedavno započeti rat u Ukrajini je ponovno senzibilizirao brojne Hrvate, među njima i NK Gradac i njihovu navijačku skupinu Veprovi. 

Njihovu objavu sa Facebooka prenosimo u cijelosti: 

“Ovih dana je naše selo opet pokazalo veliko i hrabro srce u još jednoj humanitarnoj akciji. Naime prije nekoliko dana u Gradac su doselile tri žene sa dvoje maloljetne djece iz Ukrajine. Smjestili smo ih u kuću pokojnog Mike. Ovim putem zahvaljujemo se Mikinoj obitelji što su stavili svoju kuću na raspolaganje drugima i tako pomogli ovim mladim ljudima. Navijači i članovi našeg kluba su odmah velikodušno priskočili u pomoć kako bi se gosti osjećali što ugodnije i bezbrižnije. Zahvaljujemo se ljudima iz Grada Pleternice koji su odmah dali svoj doprinos, isto tako zahvaljujemo se Hrvoju Šopu te Mateju Čondiću iz firme Cerik i Zdenki iz SMC-a što su oni i njihove firme priložili svoje donacije. Šimo Ključević je uspostavio centralno grijanje, a Pizzerija Ljuba je riješila pitanje hrane. Najveća zahvala ide baš na račun naših upornih i vrijednih Veprova koji su bili glavni pokretač svega, jučer su zajedničkim snagama obitelji opskrbili i nacijepali drva za ogrijev te su im bili glavna podrška u svemu.

Veliko hvala od srca svima!

Zajedno smo jači!”

Uz ovakvu podršku vjerujemo kako je i obiteljima koje su došle lakše proći kroz ovaj izuzetno težak period njihovog života. 

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek