Veliko slavlje: Nogometaši Mladosti iz Pavlovaca vraćaju se u I. županijsku ligu /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

PAVLOVCI – Dva kola prije završetka II. županijske nogometne lige nogometaši Mladosti iz Pavlovaca su sa osvojenih 37 bodova i matematički postal prvaci lige te izborili povratak u viši rang. Imali su 7 bodova više od drugoplasiranog konkurenta Omladinca iz Čaglina. Tako su u 17. kolu na svom terenu neopterećeni dočekali Rajsavčane.

Slavilo se od samog početka, a trener Željko Luš dao je priliku i nogometašima s manjom minutažom. I u ovom susretu pobjeda nije bila upitna. Na kraju rezultat 5:2 za domaćina. Prava navijačka atmosfera. Gledatelji i navijači znali su nagraditi dobru igru svojih nogometaša.

Željko Luš, trener NK “Mladost” Pavlovci

Trener Luš nije krio zadovoljstvo, a najavio je borbu za naslov prvaka u I. županijskoj ligi iz koje su nakon pet uspješnih sezona spletom niza nespretnih okolnosti ispali prošle sezone. Luš ima niz dobrih nogometaša, a poseban kvalitet vidi u podmladku. U limačima, pionirima i juniorima trenira gotovo stotinu mladih iz svih naselja općine.

Ponosan je i predsjednik kluba Damir Rosipal, poznati ekološki poljoprivredni proizvođač. Dobro se radilo u klubu, treneri s nogometašima, a uprava je stvarala sve bolje uvijete za rad, ističe Rosipal. Tako je u tribine, nastrešicu, priručnu kuhinju i druge potrepštine na stadionu uloženo više od 40 tisuća kuna.

Recimo i da su limači također prvaci svoje lige i idu u viši rang natjecanja. I oni su uvjerljvo s 12:0 savladali svoje vršnjake iz Rajsavca.

Kako se slavilo u Pavlovcima pogledajte u foto zapisu našeg reportera koji se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek