Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

VELIKI NOGOMETNI KVIZ U ZAGRAĐU: Pobjednik ekipa „Leeds United“ iz Osijeka

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Nogometni klub „Graničar“ i Dvorana Provansa, na čelu s Igorom Ančurovskim, organizirali su u Zagrađu prvi ekipni „Veliki (Mega) nogometni kviz“. U lijepoj svečanoj dvorani sudjelovalo je 26 ekipa iz Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Zagrebačke i drugih županija. U ekipi su mogla nastupiti najviše četiri igrača, a uplata po igraču iznosila je 10 eura. Prvo mjesto osvojila je ekipa „Leeds United“ iz Osijeka, drugo mjesto zauzeo je „Brzopotezni Džoni“ iz Darde, a treće „Amarildo Zela“ iz Gromačnika. Najbolje plasirana ekipa iz Požeško-slavonske županije bila je „Bad Blue Kohorta“ iz Požege, koja je osvojila četvrto mjesto..


Trima prvoplasiranim ekipama podijeljene su vrijedne nagrade: pobjedničko prvo mjesto donijelo je odmor vikendom za četiri osobe u apartmanu „Tommi“ na Crikveničkoj rivijeri, sto eura i poklon pakete Hella. Drugoplasiranoj ekipi uručeni su poklon paketi Hella te „Vina Garavuše“ i Hrvatske lutrije, uz novčani iznos 60 eura. Trećeplasirana ekipa dobila je poklon pakete i 40 eura. Nagrade im je uručio jedan od organizatora Igor Ančurovski. Voditelji kviza bili su Valentina Miletić, poznata sportska novinarka, i Josip Mijatović iz Pleternice.


Od popratnih sadržaja, za posjetitelje je organizirana sportska tombola, a među dobicima bili su potpisani dresovi nekih naših poznatih nogometaša. Ovom tematskom kvizu prisustvovali su i oni koji se nisu natjecali u znanju, no došli su na svoje družeći se s prijateljima uz hranu i piće. Od organizatora smo doznali da će kviz biti tradicionalan i održavat će se svake godine zadnje nedjelje u mjesecu studenom.
 Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.