Požega.eu

Veliki Jesenski sajam i Kestenijada u Pleternici - subota 29.listopada 2022.: “Očekuje nas bogata ponuda za sve uzraste”

PRIJE 11 MJESECI
PLETERNICA.HR

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Veliki Jesenski sajam i Kestenijada u Pleternici - subota 29.listopada 2022.: “Očekuje nas bogata ponuda za sve uzraste” Požega.eu | Veliki Jesenski sajam i Kestenijada u Pleternici - subota 29.listopada 2022.: “Očekuje nas bogata ponuda za sve uzraste”

PRIJE 11 MJESECI
PLETERNICA.HR

Vjerujem kako će posjetitelji biti zadovoljni Jesenskim sajmom jer imamo uistinu bogatu ponudu, od prigodne prodaje cvijeća, Kestenijade, napuhanca koji je postavila igraonica Party time pa sve do palačinki koje je organizirao DV Tratinčica i bogatog programa naših kulturno umjetničkih društava. Tu će naravno biti i standardna ponuda na zelenoj tržnici kao i u unutarnjem prostoru. Zasigurno nitko neće otići praznih ruku - ističe Ana Katić, upraviteljica Gradske tržnice Pleternica.Gradska tržnica Pleternica svaki mjesec ima svoj sajmeni dan kao i prigodne sajmove poput sutrašnjeg Jesenskog sajma. Uz popularizaciju tržnice kao mjesta za kupnju namirnica odlična je to prilika i za razmjenu iskustava, prezentaciju proizvoda i sklapanje novih poslovnih dogovora.

– Stalno razvijamo ponudu i nastojimo na takav način pronaći nove kupce našim proizvođačima i prodavačima. Stoga i imamo Sajmene subote, svaku druge subote u mjesecu, kao i mini natjecanja u proizvodnji raznih sezonskih proizvoda. Vjerujem kako će posjetitelji biti zadovoljni Jesenskim sajmom jer imamo uistinu bogatu ponudu, od prigodne prodaje cvijeća, Kestenijade, napuhanca koji je postavila igraonica Party time pa sve do palačinki koje je organizirao DV Tratinčica i bogatog programa naših kulturno umjetničkih društava. Tu će naravno biti i standardna ponuda na zelenoj tržnici kao i u unutarnjem prostoru. Zasigurno nitko neće otići praznih ruku – ističe Ana Katić, upraviteljica Gradske tržnice Pleternica.

Kestenijada je dugogodišnja pleternička manifestacija u organizaciji Pleterničkih čoraka, a jedna od dugogodišnjih aktivnih sudionica organizacije je i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

– Kesten i jesen su dva pojma koji nas uvode u jedno novo doba godine i vjerujem kako je to najveća čarolija Kestenijade. Dugi niz godina je bila ispred Gradske kuće, ali otvorenjem tržnice smo ju odlučili preseliti na puno primjereniji prostor. Pokazalo se to i prošle godine jer je polučila veliki interes, a vjerujem kako će ove godine biti i veći posebice zbog brojnih štandova koji će biti na Jesenskom sajmu. Vjerujem kako nas očekuje prekrasno subotnje dopodne i pozivam sve da dođu – ističe Šarić.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo