Veliki broj Pleterničana podupire kandidaturu Ante Franjića kao kandidata i nositelja liste na predstojećim lokalnim izborima

Autor: D.K.

PLETERNICA – Promjena na političkoj sceni u Pleternici je neizbježna za što se sve intenzivnije zauzimaju mlade školovane snage koje su odlučile ostati i živjeti u svom kraju, svojoj Slavoniji i Hrvatskoj.

Jedno od novijih lica na pleterničkoj političkoj sceni je Ante Franjić 22-godišnji mladi poduzetnik iz Buka za kojeg se može reći da je pošten, neiskvaren, iskren, druželjubiv, radišan i nadasve cijenjen među svojim prijateljima i sugrađanima.

Veliki broj Pleterničana već je dao svoj potpis Anti Franjiću za kandidaturu za gradonačelnika Pleternice i nositelja liste za Gradsko vijeće.

Ne treba ići daleko od Pleternice da bi se uvjerili kako mladi ljudi mogu iz ničega napraviti jako puno i zapaženo. Kutjevo je blizu i jako je dobro poznato što je napravio mladi čovjek u osobi Josipa Budimira, tamošnji aktualni gradonačelnik, koji je preuzeo odgovornost za upravljanje gradom opterećenim velikim financijskim dubiozama što je u kratkom vremenu razriješio praktički do posljednje lipe. Takva odnosno slična osoba treba doći i na čelo grada Pleternice, te učiniti nešto kao u kutjevačkom slučaju. 

Osoba poput Ante Franjića nije ona koja se na društvenim mrežama hvali sa svim i svačim. Ante Franjić je osoba od djela koji iza sebe, iako je mlad, ima veliki broj uspjeha u svom dosadašnjem radu. 

Trebaju li Pleterničani dobro razmisliti kada dođu na biračko mjesto 21.svibnja kome će dati svoj glas? Dakako da trebaju! Itekako trebaju dobro promisliti i sve uzeti u obzir, kome, zbog i radi čega. 

Ako birači budu u obzir uzimali samo ono čime se netko neopravdano hvalisao radi promocije samog ili bolje reći same sebe onda će im biti kako im bude bez nekih većih promjena i zaokreta koji su nužni.

Do lokalnih je izbora nešto više od 20-ak dana tako da i oni neodlučni imaju vremena razmisliti trebaju li odlučiti o promjeni na pleterničkoj političkoj sceni.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek