Veliki 3×3 košarkaški turnir ovoga petka na Požeškim bazenima – prijave još danas i sutra

Ovoga petka na Požeškim bazenima započinje velika trodnevna sportska manifestacija čija je okosnica veliki 3×3 košarkaški turnir.

Prijave za sudionike izvan Požege su do srijede, a Požežani se mogu prijaviti do četvrtka putem FB stranice 3na3 Požega.

Igrači iz Požege imati će priliku boriti se i za Titulu najboljeg u gradu Požegi.

-Prva natjecanja započinju u petak u jutarnjim satima s turnirom za mlađe dobne kategorije,a završnica turnira se očekuje u nedjelju.Novitet ove godine na našem turniru je da se igra po pravilima FIBE i turnir se boduje za kvalifikacije za Olimpijske igre – ističe jedan od organizatora Luka Jurković.

Uz košarku će na bazenima biti organiziran Turnir u odbojci mješovitih parova, novitet su ove godine i Igre na vodi, te promocija vaterpola i badmintona kao sporta.

-I ove godine je bogat fond nagrada,svi će imati priliku nešto osvojiti, zabaviti se, družiti se, a posjetitelji će uživati i u noćnom kupanju te partiju koji će biti organiziran u sklopu sportskog zbivanja – zaključuje Luka Jurković i poziva i natjecatelje i posjetitelje da se odazovu u što većem broju.

Tekst i foto: D. Oroz

0 Comment