Velike pripreme za dolazak Željka Bebeka: O blagdanu sv. Petra i Pavla na Bilicama

Autor: V.P.

BILICE – Nakon provedenih izbora za Mjesne odbore na području grada Pleternice, u naselju Bilice povjerenje su dobili mladi, najmlađi mjesni odbor na tom području. kako su mladi željni uvijek nešto novog, akcije, željeli su prvo pokrenuti svoje selo. Zadnje je to naselje u Požeškoj kotlini, kada krenete na istok prema Slavonskom Brodu, a i mladi su i radno sposobni okrenuti prema obje županije, kako prema Požegi, tako i prema Brodu. Upravo to što su na sredini tog puta željeli su iskoristiti kao svoju prednost, a kako kažu i velike potencijale mladih i obrazovanih koje imaju u selu.

Tomislav Ećimović, predsjednik Mjesnog odbora Bilice

 – Došli smo na ideju da za kirvaj, koji mi slavimo 29. lipnja, na Petrovo napravimo nešto veliko i pravo u našem selu, da organiziramo jedan veliki koncert u Bilicama. Mi mladi smo brzo prihvatili ideju, no u selu su u početku bili malo skeptični, pa tko će vam doći, pitali su. Kada smo im sve objasnili, bilo je lakše, jer za realizaciju naše ideje treba nam pomoć cijelog sela. Dogovorili smo da nam gost na koncertu bude Željko Bebek, koji nije u našoj okolici skoro gostovao, tek u Osijeku je imao jesenas koncert, a najbolje bi bio prihvaćen u ovoj sredini – ispričao je Tomislav Ećimović, predsjednik MO, a uz njega podršku mu daju njegovi, također mladi kolege Zvonimir Perković, Petar Ećimović, Matej Sapundžić i Mario Tutić, ali i pleternički dogradonačelnik Domagoj Katić.

 – Možemo mi to, jer već smo organizirali nekoliko uspješnih zabava u našem domu, jedan od najuspješnijih nogometnih turnira, ovo će biti samo mnogo veće. Koncert ćemo organizirati na našem nogometnom igralištu uz predgrupe, a nakon toga nastup Željka Bebeka i njegovog banda. Ulaznice ćemo po cijeni od 50 kuna pustiti u pretprodaju uskoro, a na sam dan koncerta ulaznice će koštati 70 kuna. Pripremit ćemo i dobru gastro i ugostiteljsku ponudu, a uz pomoć sponzora na koje također računamo, mislimo da ćemo sve uspjeti isplatiti. Pripremit ćemo dobar marketing i oglašavanje, tako da mi ne sumnjamo da nećemo uspjeti – dodaje Ećimović koji očekuje goste iz svih susjednih gradova, cijele Slavonije i dalje. Ima i puno ljudi koji su nekada živjeli u Bilicama, to će im biti prilika da posjete svoje selo, a od njih očekuju i pomoć u najavi koncerta i promociji.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88