Velikani hrvatskog rukometa na prijemu kod požeško-slavonskog župana i gradonačelnika Požege

POŽEGA – Rukometni klub Požega, u suradnji s Požeškim sportskim savezom, Požeško-slavonskom županijom i Gradom Požega organizator je humanitarne rukometne utakmice koja je odigrana između rukometnih veterana Hrvatske i veterana Rukometnog kluba Požega. Slavne hrvatske bivše reprezentativce prije odigravanja utakmice primio je u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom.

– Hvala svima koji su se uključili u organizaciju ove akcije kako bismo danas u Požegi imali velikane hrvatskog rukometa. Ovo je lijepa humanitarna svrha i sva prikupljena sredstva bit će donirana dvjema obiteljima u potrebi pa vjerujem da ćemo večeras imati i punu dvoranu. Na ovoj način promičemo sport i zdrav život, a vi ste upravo dokaz toga. Požega je počašćena vašim dolaskom i nadam se da ćemo večeras svi zajedno uživati. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

U ime veterana na pozivu i gostoprimstvu zahvalio se Nikša Kaleb te se pri tome prisjetio svog posljednjeg boravka u našem gradu.

– U Požegi sam zadnji puta bio 2003. godine i uvijek ću pamtit kada smo bili na prijemu u ovoj istoj vijećnici prije Svjetskog prvenstva gdje su nam domaćini poželjeli da se s natjecanja vratimo sa zlatnom medaljom. Tada sam u sebi pomislio „Bože dragi, o čemu oni pričaju?“, a na kraju nas je upravo to zlato katapultiralo u sportskom i svakom drugom smislu. Po tome ću uvijek pamtit „zlatnu“ Požegu“ – ispričao je Nikša Kaleb.

Prijem za goste upriličio je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji im je zaželio dobrodošlicu i zahvalnost na njihovom dolasku i odazivu.

Izvor i foto: pozega.hr / ps.zupanija.hr

0 Comment