Velik broj zainteresiranih za knjigu generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“

Autor: D.K.

POŽEGA – Nakon promocije knjige koja je održana Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole uz veliki broj posjetitelja, novu knjigu generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“ Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Požeško-slavonske županije u subotu je približila i ostalim građanima i to na štandu u požeškoj pješačkoj zoni. Ako vremenske prilike budu dozvoljavale knjiga će i narednih dana biti dostupna na štandu u pješačkoj zoni na kojem će dežurati članovi UDVDR grada Požega i pojasniti sve o knjizi i mogućnosti nabavke knjige generala Crnjca. Knjiga se može nabaviti i u uredu UDVDR-a Požege Trg Svetog Trojstva 13.

Podsjetimo, knjiga generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“ govori o samim početcima i tijeku Domovinskog rata na području Požeštine i Slavonije. Svi koji žele mogu nabaviti knjigu, koja se ne ne prodaje, nego se za nju može dati dobrovoljni prilog po svojim mogućnostima, a prikupljena sredstva su namijenjena za pomoć u nabavi potrebnih tehničkih sredstava za Odjel pedijatrije Opće županijske bolnice Požega.

Na promociji knjige koja je bila održana 27.listopada u Glazbenoj školi, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE, rijetko je ijedna kao takva imala toliko puno posjetitelja onih koji su željeli čuti što se to u knjizi progovara. Na tu promociju došli brojni branitelji i suborci generala Crnjca, među njima i 12 generala Generalskog zbora Hrvatske.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot