Velik broj zainteresiranih za knjigu generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“

POŽEGA – Nakon promocije knjige koja je održana Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole uz veliki broj posjetitelja, novu knjigu generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“ Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Požeško-slavonske županije u subotu je približila i ostalim građanima i to na štandu u požeškoj pješačkoj zoni. Ako vremenske prilike budu dozvoljavale knjiga će i narednih dana biti dostupna na štandu u pješačkoj zoni na kojem će dežurati članovi UDVDR grada Požega i pojasniti sve o knjizi i mogućnosti nabavke knjige generala Crnjca. Knjiga se može nabaviti i u uredu UDVDR-a Požege Trg Svetog Trojstva 13.

Podsjetimo, knjiga generala Miljenka Crnjca „Tada je trebalo imati petlju“ govori o samim početcima i tijeku Domovinskog rata na području Požeštine i Slavonije. Svi koji žele mogu nabaviti knjigu, koja se ne ne prodaje, nego se za nju može dati dobrovoljni prilog po svojim mogućnostima, a prikupljena sredstva su namijenjena za pomoć u nabavi potrebnih tehničkih sredstava za Odjel pedijatrije Opće županijske bolnice Požega.

Na promociji knjige koja je bila održana 27.listopada u Glazbenoj školi, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE, rijetko je ijedna kao takva imala toliko puno posjetitelja onih koji su željeli čuti što se to u knjizi progovara. Na tu promociju došli brojni branitelji i suborci generala Crnjca, među njima i 12 generala Generalskog zbora Hrvatske.

0 Comment