Veličko kamp odmorište Duboka uvršteno na popis najkvalitetnijih malih hrvatskih kampova /FOTO/

Autor: Park prirode Papuk

VELIKA – Sredinom kolovoza kamp odmorište Duboka obišla je komisija Kamping udruženja Hrvatske  kako bi utvrdili usklađenost sadržaja kamp odmorišta sa zadanim kriterijima ocjene standarda kvalitete u sklopu projekta OK Mini Camps.

Temeljem terenskog obilaska utvrđeno je da kamp odmorište Duboka zadovoljava zadane kriterije, te je time uvršten na popis 38 najboljih malih kampova Hrvatske u sklopu projekta certifikacije standarda kvalitete OK Mini Camps, projekta poticanja kvalitete kampova i edukacije podržanog od strane Ministarstva turizma.

Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk

– Ovo je prvo i izuzetno značajno priznanje za naše kamp odmorište. Prilikom izgradnje  posebna pažnja bila je usmjerena na ekološki pristup korištenja energije i sprečavanja zagađenja. Tako su u kamp instalirani solarni paneli za toplu vodu, biološki pročistač otpadnih voda te reciklažno dvorište za odvojeno prikupljanje otpada što je zasigurno prodonijelo pozitivnoj ocijeni komisije KUH-a. Sigurni smo da će ovo priznanje pridonijeti i većoj posjećenosti kampa, ali i dužem zadržavanju posjetitelja na području Parka prirode Papuk- izjavio je Alen Jurenac ravnatelj Parka prirode Papuk.

Oznaka kvalitete OK Mini Camps biti će uručena u sklopu 11. Kongresa hrvatskog kampinga koji će se održati u Šibeniku u terminu 13.11.-15.11.2017. godine.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: