Veličkim vatrogascima Vlada pokrajine Tirol donirala još jedno vozilo (foto)

VELIKA – Vatrogasna oprema na vozilu kojeg su ovih dana iz Austrije dobili velički vatrogasci gotovo da je veće financijske vrijednosti od samog vozila. Vrijedni članovi DVD-a Velika na čelu sa svojim zapovjednikom Dejanom Matijevićem i danas uz čišćenje i dotjerivanje vozila pokušavaju doći do svega onoga koje sve mogućnosti to vozilo ima i kako se najbolje može iskoristiti na prvim intervencijama koje budu bile potrebne.

-Radi se o vozilu marke Mercedes na kojem je cjelokupna oprema vrjednija od samog vozila koje je staro 27 godina, veoma dobro sačuvano a prešlo samo 10 tisuća kilometara. Namjena tog vozila je za tehničke intervencije, a vozilo je kao takvo sigurno na ovim našim prostorima jedno od najvrjednijih vozila. Opremljeno je sa svom potrebitom opremom koju ćemo koristiti prilikom raznih tehničkih intervencija posebice u prometnim nesrećama i to onima težima, a velika je prednost što to vozilo ima na sebi vitlo kojim možemo izvlačiti vozila iz provalija i nepristupačnih terena -rekao nam je zapovjednik DVD-a Velika Dejan Matijević.

Po vozilo u Austriju su išla tri člana DVD-a Velika sa zapovjednikom Matijevićem koji ne kriju zadovoljstvo na ugodnom prijemu a ponajviše sa dobivenom donacijom koja je, u narodu rečeno, zlata vrijedna.

/Foto: DVD Velika/

no images were found

0 Comment

Send a Comment