Velička Vatrogasna zabava na otvorenom pun pogodak – ugodna večer i stotine posjetitelja /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Postala je tradicija da početkom kolovoza Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika uz potporu Turističke zajednice Zlatni Papuk i Općine Velika organizira na otvorenom prostoru nekadašnjeg nogometnog igrališta u tom mjestu Vatrogasnu zabavu.

Ove godine polučila je dobre rezultate jer se okupilo više od 300 posjetitelja, a prihod od prodaje ulaznica, hrane i pića, koji su bili po popularnim cijenama, namijenjen je za aktivnosti vatrogasaca.

Uvodno se predstavila mlada tročlana velička rock skupina Dystopia pokazujući da je dobrom putu glazbenog rada, a uz brojne obrade izveli su i svoju prvu vlastitu skladbu.

Središnji dio zabave svirao je poznati sastav Prestige pod vodstvom Filipa Štiglića, a oni su odabranim repertoarom slavonskih, narodnih i zabavnih melodija zadovoljili raznovrsne ukuse posjetitelja. Bila je to ugodna ljetna večer za opuštanje u lijepom ambijentu pod padinama Papuka.

Organizatori su uložili dosta truda jer su tu na livadi postavili šatore, te dobavili svu opremu kako bi se mogla odraditi ova lijepa priredba.

Više iz kategorije