Večeras u Pleternici: Predavanje dr. sc. Ante Nazora na temu “Značaj 15. siječnja 1992. godine u novijoj hrvatskoj povijesti

Autor: S.P.

PLETERNICA –  Povodom obilježavanja 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica održat će se predavanje dr. sc. Ante Nazora po nazivom “Značaj 15. siječnja 1992. godine u novijoj hrvatskoj povijesti. Predavanje će se održati 13. siječnja 2017. godine s početkom u 18,00 sati.

Nakon rekordno posjećene promocije filma “Huda jama – strogo čuvana tajna”, slovenskog istraživača Romana Leljaka  koja je održana u organizaciji  Grada Pleternice i Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica, a na inicijativu Udruge hrvatski policajac, pleternička knjižnica vrata svog velebnog prostora otvara za još jedan značajan kulturni i društveni događaj.

Republika Hrvatska 15. siječnja 2017. godine obilježava 25. obljetnicu međunarodnog priznanja, budući je 15. siječnja 1992. godine Republika Hrvatska postala međunarodno priznata zemlja, kao neovisna i samostalna država. Tim povodom ravnatelj Hrvatskog memorijalno dokumentacijskog centar Domovinskog rata dr. sc. Ante Nazor sa suradnicima održat će predavanje o značaju 15. siječnja 1992. godine u novijoj hrvatskoj povijesti.ublike Hrvatske.
Predavanje će se održati u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica u petak, 13. siječnja 2017., s početkom u 18 sati.

/Foto: Arhiva, pozega.eu/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: