Požega.eu

Večer sprda, smija i pisme uz Vesele Šokice ove nedjelje u Terra Panonici

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Večer sprda, smija i pisme uz Vesele Šokice ove nedjelje u Terra Panonici Požega.eu | Večer sprda, smija i pisme uz Vesele Šokice ove nedjelje u Terra Panonici

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

U nedjelju, 27. veljače u 19 sati, Šokice će održat svoju glazbeno – scensku izvedbu u kojoj ćete uživati u smijehu i zanimljivim anegdotama popraćeno zanimljivim tradicionalnim napjevima.

U ovo vrijeme maškara ili kako ih Pleterničani nazivaju mačkare iliti čoraci, svatko se može pretvarati da je netko drugi, a šale, podvale i smijeh nešto je prirodno.

Neobičan spoj Šokica očekuje Vas u nedjelju u multimedijalnoj dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica jer dolaze Vesele Šokice! Ženska pjevačka skupina iz Slavonskog Broda čiji je cilj očuvanje baštine, a postaju još neobičnije kada je u pitanju dobra zabava i to na njihov svojstven način.

U nedjelju, 27. veljače u 19 sati, održat će svoju glazbeno – scensku izvedbu u kojoj ćete uživati u smijehu i zanimljivim anegdotama popraćeno zanimljivim tradicionalnim napjevima. Uz to, posjetitelji će moći vidjeti izložbu „Maškare na fotografijama“ koju su priredili Pleternički čoraci u suradnji s Javnom ustanovom Pleternica.

Stoga svakako dođite na Večer sprda, smija i pisme uz to posjetite pokladni vremeplov i dobro se zabavite!

izvor: TZ PleternicaOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.