Vatrogasne spretnosti dokazuje 35 ekipa i više od 350 vatrogasaca na 7. županijskom vatrogasnom natjecanju u Kaptolu /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Na 7. županijskom vatrogasnom natjecanju, koje se ove godine održava u Kaptolu, natječe se 35 ekipa i više od 350 vatrogasaca koji će u više disciplina i kategorija. To je ujedno i izlučno natjecanje za nastup na Državnom natjecanju koje će se održati 2020. godine u Varaždinu.

Svoja umijeća su dokazivale kako muške tako i ženske ekipe u disciplini “Vatrogasne motorne štrcaljke” u dvije odnosno četiri kategorije do i iznad 30 godina – muška i ženska A i B kategorija. Bilo je i natjecanje disciplini “Vatrogasno traktorska cisterna”. To su rijetka natjecanja s traktorskom cisternom, koja se održava u Požeško-slavonskoj županiji. Natjecanje u toj discilini je također u dvije odnosno četiri A i B muške i ženske kategorije.

Uz predsjednika Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Željka Petrovića te zapovjednika Josipa Ugrina sve nazočne vatrogasce koji su bili postrojeni prije početka natjecanja pozdravio je zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović.

-U ovoj prigodi natjecanja sve vas pozdravljam. Vas više od 350 koji ćete se danas natjecati pokazatelj je da su u našoj županiji vatrogasne aktivnosti brojne. Vi ste pojedinci i pojedinke koi ste odabrali vatrogastvo kao dodatnu odgovornost ali i humanost i plemenitost koju nosite u sebi i uvijek ste spremni pomoći kada je najpotrebnije – rekao je Vedran Neferović, zamjenik požeško-slavonskog župana koji je i otvorio natjecanje.

Zaslužnim institucijama, pojedincima i ustanovama dodjeljena su priznanja Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije koji su dali svoj doprinos u organizaciji 7. županijskog natjecanja.

Priznanja je uručio županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugin, Požeško-slavosnkoj županiji, općini Kaptol, DVD-u Kaptol, NK Kaptol, Osnovnoj školi Vilima Korajca Kaptol i Udruzi Vino-kap Kaptol.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=262087]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: