Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja Požega.eu | Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Vatrogasna zajednica grada Požege na 12. redovnoj izvještajnoj sjednici svoje skupštine donijela je planove rada za slijedeće razdoblje, a prihvaćena su izvješća o radu predsjedništva, zapovjedništva i financijsko izvješće za 2021. godinu. Sve je to zbog pandemije korona virusa pomaknuto isto kao i svečani dio te sjednice u povodu prvog desetljeća rada.   

Počasni predsjednik te zajednice Šimun Miletić uručio je zahvalnice za potporu i suradnju Požeško-slavonskoj županiji, Gradu Požegi, Županijskoj vatrogasnoj zajednici, Vatrogasnoj zajednici(VZ) Požeštine, počasnom predsjedniku Županijske VZ Željku Petroviću, te nizu vatrogasnih centara i društava, a dvadesetak dužnosnika i vatrogasaca primili su statue vatrogasca za aktivnost i dobru suradnju tijekom prvog desetljeća rada.-Kroz ovu godinu naporno smo radili, utrošena su sredstva za razvoj vatrogastva, te nastavljena dobra suradnja dobrovoljaca i javne vatrogasne postrojbe – kazao je predsjednik VZ grada Požege Sebastijan Galliot. Upozorio je na oronulost vatrogasnog doma i potrebu kupovine vozila cisterne za DVD Požega koje uskoro slavi 150 godina rada.

Predsjednik VZ Požeško-slavonske županije Dragutin Žnidarec uz kojega je bio i županijski zapovjednik Marko Ašenbrener pozvao je vatrogasce na složan rad i zajedništvo.-Lijepo je vidjeti mlade vatrogasce, nadam se da će se vatrogastvo još više omasoviti jer je značajno za sigurnost, te očuvanje života i imovine – kazao je čestitajući jubilej zamjenik županice Ferdinand Troha. Prigodnim riječima pridružio se i gradonačelnik Požege Željko Glavić.

-Vi ste stalno izloženi i na raspolaganju uvijek kada zatreba, a posebna zahvala za vaše angažiranje nakon prošlogodišnjih poplava i tuče na području grada – naglasio je gradonačelnik Glavić dodajući da su opstojnost, zajedništvo i uređenost sustava vatrogastva izuzetno značajni za budućnost zbog klimatskih promjena koje donose ugroze.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.