Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja /FOTO/ Požega.eu | Vatrogasna zajednica grada Požege skupštinom uz dodjelu zahvalnica i priznanja proslavila deset godina postojanja /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Vatrogasna zajednica grada Požege na 12. redovnoj izvještajnoj sjednici svoje skupštine donijela je planove rada za slijedeće razdoblje, a prihvaćena su izvješća o radu predsjedništva, zapovjedništva i financijsko izvješće za 2021. godinu. Sve je to zbog pandemije korona virusa pomaknuto isto kao i svečani dio te sjednice u povodu prvog desetljeća rada.   

Počasni predsjednik te zajednice Šimun Miletić uručio je zahvalnice za potporu i suradnju Požeško-slavonskoj županiji, Gradu Požegi, Županijskoj vatrogasnoj zajednici, Vatrogasnoj zajednici(VZ) Požeštine, počasnom predsjedniku Županijske VZ Željku Petroviću, te nizu vatrogasnih centara i društava, a dvadesetak dužnosnika i vatrogasaca primili su statue vatrogasca za aktivnost i dobru suradnju tijekom prvog desetljeća rada.-Kroz ovu godinu naporno smo radili, utrošena su sredstva za razvoj vatrogastva, te nastavljena dobra suradnja dobrovoljaca i javne vatrogasne postrojbe – kazao je predsjednik VZ grada Požege Sebastijan Galliot. Upozorio je na oronulost vatrogasnog doma i potrebu kupovine vozila cisterne za DVD Požega koje uskoro slavi 150 godina rada.

Predsjednik VZ Požeško-slavonske županije Dragutin Žnidarec uz kojega je bio i županijski zapovjednik Marko Ašenbrener pozvao je vatrogasce na složan rad i zajedništvo.

Foto: D. Mirković-Lijepo je vidjeti mlade vatrogasce, nadam se da će se vatrogastvo još više omasoviti jer je značajno za sigurnost, te očuvanje života i imovine – kazao je čestitajući jubilej zamjenik županice Ferdinand Troha. Prigodnim riječima pridružio se i gradonačelnik Požege Željko Glavić.

-Vi ste stalno izloženi i na raspolaganju uvijek kada zatreba, a posebna zahvala za vaše angažiranje nakon prošlogodišnjih poplava i tuče na području grada – naglasio je gradonačelnik Glavić dodajući da su opstojnost, zajedništvo i uređenost sustava vatrogastva izuzetno značajni za budućnost zbog klimatskih promjena koje donose ugroze.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.