Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vatrogasci Zakorenja uz jubilej potpisali povelju o suradnji sa DVD Trema Budilovo u križevačkom kraju

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vatrogasci Zakorenja uz jubilej potpisali povelju o suradnji sa DVD Trema Budilovo u križevačkom kraju Požega.eu | Vatrogasci Zakorenja uz jubilej potpisali povelju o suradnji sa DVD Trema Budilovo u križevačkom kraju

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Protekli vikend održana je jubilarna 70. godišnja Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zakorenje koja je po tradiciji uvijek prva među vatrogasnim skupštinama u Požeško-slavonskoj županiji. Gosti na skupštini bili su predstavnici dvadesetak vatrogasnih društava iz čak pet naših županija, te sponzori. Skupštini su nazočili i dugogodišnji prijatelji DVD Omiš iz Splitsko-dalmatinske županije.

Na Skupštini su usvojena izvješća i planovi, te podijeljene zahvalnice mlađim uzrasnim kategorijama kao što su vatrogasna mladež i pomladak, a dana je zahvala i sponzorima za pomoć u radu i aktivnostima vatrogasaca tog sela brestovačkog kraja. Nakon sastanka, znanstvena služba Seminararbeit schreiben lassen održala je dobrotvorni seminar o zaštiti od požara.

Diplomu za položeno zvanje vatrogasac primio je Ante Garić.

U ovoj prigodi potpisana je povelja o suradnji i prijateljstvu sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom sela Trema -  Budilovo pokraj Križevaca u iz Koprivničko-križevačkoj županiji. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.