Vatrogasci DVD Velika u nedjelju uvečer priređuju zabavu na otvorenom, a novac ide za uređenje njihovog prostora

Autor: DK

Slaveći 5. kolovoz kada je državni praznik tj. Dan pojede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika na čelu s predsjednikom Antom Adžićem priređuju u nedjelju uvečer uoči tog datuma veliku vatrogasnu zabavu.

– Sav prihod prikupljen na toj priredbi ide za daljnji razvoj društva i uređenje vatrogasnih prostora – kazao nam je Ante Adžić.

Zabava se održava u nedjelju uvečer 4.kolovoza na otvorenom prostoru nekadašnjeg  igrališta u Velikoj smještenog iznad Vatrogasnog doma s početkom od 20.30 sati.

Brojne posjetitelje i goste zabavljat će požeška glazbena skupina  „Prestige“ pod vodstvom Nine Šalata. Uz njega su još Stefan Cerovac (harmonika i klavijature), Ivan Šakota (bubnjevi), te solista i gitarista Veličan Filip Štiglić, koji će te večeri zasvirati mnogo lijepih pjesama iz svog bogatog repertoara.

Ulaznice su u prodaji po izuzetno prihvatljivoj cijeni od samo deset kuna. Svoj doprinos ovoj aktivnosti daju svi članovi DVD Velika koji su uključeni u organizaciju zabave, a za tu prigodu priređuju veliki izbor hrane i pića po također popularnim cijenama.

Tako će ponuditi hamburgere, grah s kobasicom i drugo što će sami pripremiti.

Bit će to jedna ugodna večer na otvorenom i prilika za opuštanje, druženje i dobru zabavu.

Više iz kategorije