UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Tri psa izmasakrirala šest ovaca u Pleternici

PLETERNICA – Sinoć (noćas) u Pleternici su tri psa lutalice masakrirali šest ovaca kod jedne obitelji. Ovce su bile zatvorene u “toru”, psi su preskočile ogradu i počinile pravi pokolj, masakrirali su ovce do ne prepoznatljivosti.

Kako nam prepričava uznemireni vlasnik primijetio je dva crna i jednog žutog psa za koje je uvjeren da su počinili pokolj ovaca. Pita se vlasnik ovaca otkuda ti psi na ulicama ostajući u uvjerenju kako je vrijeme cijepljena iz kojeg su razloga vlasnici pasa pušteni. Nastavlja kako su ti psi gladni i traže žrtve, u ovom slučaju pronašli su i nanjušili su ovce.

Vlasnik ovaca slučaj je prijavio policiji ali kako kaže nije naišao na razumijevanje veterinara koji mu je poklopio slušalicu ne želeći ga saslušati. Ostaje bojazan vlasnika da će još nadležni veterinar naplatiti kaznu vlasniku ovaca ako ograda, unutar koje su se ovce nalazile, nije bila veća od tri metra.

S pravom se pita vlasnik ovaca tko će naći te pse i čiji su oni. Ako ti psi imaju čipove vlasnici bi se veoma lako mogli pronaći koji bi trebali snositi štetu vlasniku.

Što su sve poduzele nadležne službe u ovom slučaju pokušat ćemo još danas doznati.

I još jedno pitanje koje se samo po sebi nameće, što bi bilo da su ti psi naletjeli na neko dijete? O tome je bolje niti ne razmišljati!

/Foto: Čitatelj/

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

0 Comment