Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

UZ ZANIMLJIVOG GOSTA VEČERAS „NOĆ KNJIGE“ U PLETERNIČKOJ KNJIŽNICI: Sadržajan program za djecu i odrasle

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | UZ ZANIMLJIVOG GOSTA VEČERAS „NOĆ KNJIGE“ U PLETERNIČKOJ KNJIŽNICI: Sadržajan program za djecu i odrasle Požega.eu | UZ ZANIMLJIVOG GOSTA VEČERAS „NOĆ KNJIGE“ U PLETERNIČKOJ KNJIŽNICI: Sadržajan program za djecu i odrasle

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ovogodišnji program Hrvatske knjižnice i čitaonice u Pleternici za ''Noć knjige'' održava se u utorak 23. travnja, a financira ga Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, u suradnji s partnerima Gradom Pleternicom i gradskom Turističkom zajednicom. Najmlađi korisnici imat će priliku, s početkom u 17 sati, upoznati Zorana Vakulu, poznatog hrvatskog meteorologa i autora meteoslikovnica iz serije "Vremenaste priče", koje služe kao svojevrsni poticaj i inspiracija za razgovor s djecom o meteorološkim pojavama uz njihovo objašnjenje.
U 18 sati počinje ''Kvizomanija'', kviz izopćeg znanja namijenjen srednjoškolcima, studentima te mladima u dobi od 15 do 29 godina. Kviz će biti u opuštenoj atmosferi i prijateljskom ozračju, a sve što treba natjecateljima je dobra volja i malo sreće, a mogu osvojiti i prigodnu nagradu.


Program za odrasle počinje u 19 satipromocijom zbirke pjesama ''Otkucaji duše'' autorice Jasne Kajtar, umirovljene učiteljice osnovne škole u Pleternici te u područnim školama. Suosnivačica je i voditeljica Dječjeg gradskog vijeća i pleterničkog Društva „Naša djeca“. Volontirala je deset godina u Udruzi ''Osmjeh'' i aktivno sudjeluje u radu Hrvatskog ženskog društva. Putem ove zbirke pjesama Jasna je ispričala svoju životnu priču.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.