Požega.eu

Uz tradicionalnu manifestaciju "Najduži stol u Hrvata" nastupila grupa A strana: "Nije kiša uspjela pokvariti raspoloženje i ugođaj" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Vrijeme je pokušalo pokvariti tradicionalnu manifestaciju "Najduži stol u Hrvata", u Velikoj a mnogi će reći nije uspjelo. Na stolovima su brojni izlagači ponudili svoje specijalitete i u veoma kratkom vremenu, prije i za vrijeme padanja kiše podijelili posjetiteljima slasne delicije.

Sve one koje su kapljice kiše potjerale sa centralnog mjesta događaja na kojem se održavala manifestacija "Najduži stol u Hrvata" mogli su nastaviti sa feštom pod velikim šatorom gdje ih je u večernjem koncertu zabavljala grupa A strana.

-Najvažnije je da je ostalo raspoloženje vrhunsko. Zahvaljujem svim izlagačima koji su i po kiši dijelili ono što su pripremili. Zahvalnost upućujem i posjetiteljima koji su bili strpljivi i veseli. To nam daje elana da "Najduži stol u Hrvata" ostane vani onakav kakav je od samog početka. Radit ćemo na tome da bude još veći iako su krizne godine uzrokovane pandemijom učinile svoje. Došli su nam brojni prijatelji kako iz svih krajeva Hrvatske tako i susjednih zemalja. Posjetitelji su imali što izabrati na stoli i zbog toga smo sretni. Vrijeme nam je možda pokvarilo dojam da se hrana u miru kuša ali posjetitelji su bili ustrajni i ostali - rekao je Tomislav Galić, direktor Turističke zajednice "Zlatni Papuk".

Za naglasiti je da je najveselija ekipa pod šatorom bila ona iz Dubrava Aladinića- Stolac koja je dominirala svojim pjesmama, napjevima i gangom.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.