Uz prvo orezivanje i blagoslov trsova proslavljeno Vincelovo u vinogradima Kutjeva d.d.: “Imali smo plasman od 960 tisuća butelja vina u 2021. godini” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Ne kao nekad, uz brojne uzvanike, zaposlenike i poslovne partnere iz Hrvatske i inozemstva, proslavljeno je Vincelovo u vinogradima Kutjeva d.d.. Razlog skromnosti je trenutna epidemiološka situacija i poštivanje propisa. U skladu s mogućnostima u nazočnosti članova uprave i drugog rukovodstva tvrtke te tamošnjih zaposlenika orezani su prvi trsovi loze, a vinograde je blagoslovio po prvi puta otkako je na službi kutjevačkog župnika vlč. Ivan Štivičić.

Dino Galić, član Uprave Kutjeva d.d.

Zadovoljstvo prošlogodišnjim poslovanjem unatoč teškoj gospodarskoj situaciji općenito zbog Corona krize izrazio je Dino Galić, član Uprave Kutjeva d.d. koji je zadužen za vinarski I vinogradarski sektor. Nazočan je bio I Boro Matijević, također član Uprave Kutjeva d.d. te nekolicina članova rukovodstva u tvrtki iz različitih sektora.

-Naš najveći plasman vina je na domaćem tržištu u u ugostiteljskom sektoru. Imali smo prošle godine jedan veliki izazov, kako disperzirati rizik koji nas je slijedio sve do ljetne turističke sezone. U srpnju i kolovozu smo ostvarili rekordne izlaze vina u našoj cjelokupnoj povijesti. Godinu smo završili izuzetno zadovoljni, a prodaju zaokružili s više od 1.1 milijun litara više vina nego u Covid 2020. Godini. To je bilo više od naših očekivanja. Pokazali smo i snagu brenda koji je gotovo 800 godina. Plasirali smo više od dva milijuna litara vina. Imali smo plasman u preko 23 države Europe, otvorili smo nova tržišta, a isto tako i dogovore u Kanadi i Americi – rekao je Dino Galić, član Uprave Kutjeva d.d. posebno ističući plasman od 960 tisuća butelja u 2021. godini po čemu su kao vinarija najpoznatiji.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek