Uz korov i ambroziju majstori pale najlone i stiropor

Autor: Požega Portal

nalovna ambrozijaPOŽEGA – Na naše tekstove o ambroziji u gradu Pleternici, koja je pokošena nakon napisa na našem portalu i nadzora nadležne inspekcije, imamo i reakciju jednog Požežanina. Taj korov koji širi alergije i donosi ljudima velike zdravstvene probleme raste nesmetano i na zapadnom dijelu Požege.

-Kada već pišete o ambroziji ima je i u ulici iza Gundulićeve. Čovjek gradi kuću, a pustio da okolo raste korov i ambrozija. Nije za izdržati – ističe susjed Damir Majer iz požeške ulice Ivana Gundulića.

Tragom ovog navoda saznali smo da je riječ o ulici Janka Matka koja se zapadno od Salona namještaja proteže od Zagrebačke ulice južno prema brdu tj. Požeškoj gori. Riječ je dakako o najzapadnijoj ulici grada Požege prije skretanja za Drškovce.

Majer upozorava i na neodgovorno ponašanje pojedinaca na tom gradilištu.

-Majstori na kući svako popodne prije odlaska tj. na završetku posla toga dana pale najlone, stiropor i druge materijale pa to tinja cijelu noć, a od smrada ne možete ni prozor otvoriti – zaključio je Majer.

Kako smo saznali žitelji tog dijela grada namjeravaju o svemu obavijestiti inspekcije i nadležne službe kako bi se poduzele odgovarajuće mjere da pojedinci (riječ je navodno o zemljišnoj parceli u privatnom vlasništvu) ubuduće imaju više obzira prema ljudima koji žive u susjedstvu, a ne se bezobzirno ponašaju kao da su sami na svijetu. Uostalom i okoliš je potrebno štititi i čuvati dok ga imamo jer kada ga unakazimo i oštetimo povratka na staro više nikada nema.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: