Uz korov i ambroziju majstori pale najlone i stiropor

Autor: Požega.EU

nalovna ambrozijaPOŽEGA – Na naše tekstove o ambroziji u gradu Pleternici, koja je pokošena nakon napisa na našem portalu i nadzora nadležne inspekcije, imamo i reakciju jednog Požežanina. Taj korov koji širi alergije i donosi ljudima velike zdravstvene probleme raste nesmetano i na zapadnom dijelu Požege.

-Kada već pišete o ambroziji ima je i u ulici iza Gundulićeve. Čovjek gradi kuću, a pustio da okolo raste korov i ambrozija. Nije za izdržati – ističe susjed Damir Majer iz požeške ulice Ivana Gundulića.

Tragom ovog navoda saznali smo da je riječ o ulici Janka Matka koja se zapadno od Salona namještaja proteže od Zagrebačke ulice južno prema brdu tj. Požeškoj gori. Riječ je dakako o najzapadnijoj ulici grada Požege prije skretanja za Drškovce.

Majer upozorava i na neodgovorno ponašanje pojedinaca na tom gradilištu.

-Majstori na kući svako popodne prije odlaska tj. na završetku posla toga dana pale najlone, stiropor i druge materijale pa to tinja cijelu noć, a od smrada ne možete ni prozor otvoriti – zaključio je Majer.

Kako smo saznali žitelji tog dijela grada namjeravaju o svemu obavijestiti inspekcije i nadležne službe kako bi se poduzele odgovarajuće mjere da pojedinci (riječ je navodno o zemljišnoj parceli u privatnom vlasništvu) ubuduće imaju više obzira prema ljudima koji žive u susjedstvu, a ne se bezobzirno ponašaju kao da su sami na svijetu. Uostalom i okoliš je potrebno štititi i čuvati dok ga imamo jer kada ga unakazimo i oštetimo povratka na staro više nikada nema.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot