Uz dobar rad tenisača nagrađeni klupski prvaci

Autor: Jelenko Topić

Dobitnici nagradaPOŽEGA – Na redovnoj godišnjoj skupštini  tenis kluba „Požega“ njegov predsjednik Bruno Horvat istakao je brojne aktivnosti među kojima su uređenje terena, saniranje stolarije, poboljšanja u radu sa mladima kroz Školu tenisa koju polazi pedesetak mališana, a ostvareni su prihodi od 230 tisuća kuna i to najvećim  dijelom vlastitim radom što znači da se klub praktički samofinancira.

-I dalje nastojimo omasoviti Školu tenisa, te animirati odrasle za rad u klubu- naglasio je Horvat, koji je zajedno sa predsjednikom Požeškog sportskog saveza Ninom Abramovićem uručio medalje i pehare klupskim prvacima  po kategorijama, a primili su ih među parovima Željko Grošić i Marko Hruška, kod veterana iznad 50 godina Vlado Kovačević, veterana iznad 35 godina Josip Keller, te kod seniora Dino Grošić.

Trener Ivan  Barišić je rekao da su seniori trećeplasirani u 3. Hrvatskoj ligi-istok, Nino Abramović je pohvalio rad veterana koji su treći na natjecanju regija Hrvatske lige, te drugi u slavonsko-baranjskoj regiji, Helena Faller je sudionike upoznala s natjecanjem veteranki koje su treće u Slavoniji, a Dino Grošić je govorio o organizaciji šest klupskih turnira.

Za nove članove Izvršnog odbora TK N“Požega“ izabrani su Nataša Fazekaš, Željko Sliško i Mario Šegota, a potpredsjednik TK „Požega“ Tomislav Duvnjak među prioritete za ovu godinu izdvaja tri otvorena i šest klupskih turnira, kao i pripreme za jubilarnu 30-godišnjicu rada kluba za koju će se objaviti prigodna monografija.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot