Uz dobar rad tenisača nagrađeni klupski prvaci

Autor: Jelenko Topić

Dobitnici nagradaPOŽEGA – Na redovnoj godišnjoj skupštini  tenis kluba „Požega“ njegov predsjednik Bruno Horvat istakao je brojne aktivnosti među kojima su uređenje terena, saniranje stolarije, poboljšanja u radu sa mladima kroz Školu tenisa koju polazi pedesetak mališana, a ostvareni su prihodi od 230 tisuća kuna i to najvećim  dijelom vlastitim radom što znači da se klub praktički samofinancira.

-I dalje nastojimo omasoviti Školu tenisa, te animirati odrasle za rad u klubu- naglasio je Horvat, koji je zajedno sa predsjednikom Požeškog sportskog saveza Ninom Abramovićem uručio medalje i pehare klupskim prvacima  po kategorijama, a primili su ih među parovima Željko Grošić i Marko Hruška, kod veterana iznad 50 godina Vlado Kovačević, veterana iznad 35 godina Josip Keller, te kod seniora Dino Grošić.

Trener Ivan  Barišić je rekao da su seniori trećeplasirani u 3. Hrvatskoj ligi-istok, Nino Abramović je pohvalio rad veterana koji su treći na natjecanju regija Hrvatske lige, te drugi u slavonsko-baranjskoj regiji, Helena Faller je sudionike upoznala s natjecanjem veteranki koje su treće u Slavoniji, a Dino Grošić je govorio o organizaciji šest klupskih turnira.

Za nove članove Izvršnog odbora TK N“Požega“ izabrani su Nataša Fazekaš, Željko Sliško i Mario Šegota, a potpredsjednik TK „Požega“ Tomislav Duvnjak među prioritete za ovu godinu izdvaja tri otvorena i šest klupskih turnira, kao i pripreme za jubilarnu 30-godišnjicu rada kluba za koju će se objaviti prigodna monografija.

no images were found

Više iz kategorije