Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Uz Dan planeta Zemlje: Brzo i jednostavno doznajte kako pravilno razvrstati otpad

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: komunalac-pozega.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Uz Dan planeta Zemlje: Brzo i jednostavno doznajte kako pravilno razvrstati otpad Požega.eu | Uz Dan planeta Zemlje: Brzo i jednostavno doznajte kako pravilno razvrstati otpad

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: komunalac-pozega.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Niste sigurni u koji spremnik odložiti pojedine vrste otpada. Od danas to možete saznati brzo i jednostavno putem aplikacije na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. www.komunalac-pozega.hr.
Klikom na banner „Razvrstavanje otpada“ u tražilicu upišite vrstu otpada koji želite odložiti. Nakon što Vam se pokaže odgovor, klikom na „vidi više“ pročitajte i upute te ostale informacije vezane za svaku pojedinu vrstu otpada te način i mjesto odlaganja.
Na taj ćete način biti sigurni da ste otpad pravilno razvrstali, a otpad će nakon što ga djelatnici Komunalca Požega d.o.o. odvezu s vaše kućne adrese ili ga pak osobno dovezete u reciklažno dvorište, biti adekvatno i ekološki prihvatljivo zbrinut ili predan oporabiteljima na daljnju obradu.
Ako za otpad koji pretražujete ne postoji unesen odgovor, dobit ćete poruku u kojoj se navodi da je administratorima poslan mail s predmetom koji ste zatražili te da će rješenje ubrzo biti dodano u bazu.
Početkom godine aktivirali smo aplikaciju „Kalendar odvoza otpada“ za jednostavnije pretraživanje datuma odvoza otpada na području osam jedinica lokalne samouprave gdje obavljamo javnu uslugu sakupljanja otpada, a od danas je, u prigodi Dana planete Zemlje aktivna i aplikacija „Razvrstavanje otpada“. Ujedno smo korisnicima koji su danas na blagajni Komunalca Požega d.o.o. plaćali svoje račune darovali platnene vrećice s edukativnim materijalima.
Na www.komunalac-pozega.hr dostupne su i druge edukativne brošure i letci vezani za gospodarenje otpadom.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.